Friday, May 29, 2009

ΤEMENOΣ ΝΑΙ. ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΒΙΑ ΟΧΙ.

Φώτο: Τζαμί στο Λονδίνο. Στο Λονδίνο σχεδιάζουν να χτίσουν ένα Υπερ-Τέμενος κοντά στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις το οποίο θα χωράει περίπου 10,000 άτομα!

Πηγή: Άρθρο του Ζαν Κοέν

Πριν ξεκινήσω αυτό το άρθρο θα ήθελα να δηλώσω υπευθύνως και σε όλους τους τόνους και εν γνώσει των συνεπειών, όχι του νόμου αλλά των συνανθρώπων μου, ότι όχι μόνο δεν είμαι πολιτικά ορθός αλλά βασικά χέστηκα για το concept «πολιτικά ορθό». Πιο γελοία, υποκριτική και βλαβερή θεωρεία από αυτήν δεν έχω ματαδεί στη ζωή μου. Ίσως γιαυτό ονομάστηκε πολιτικά «ΟΡΘΟ», μια και θυμίζει το τελευταίο κομμάτι του εντέρου μας.

Επιπλέον θα το πω για άλλη μια φορά δεν πιστεύω σε θρησκεία ή θεό, πιστεύω στην ψυχή και μόνο. Στο θέμα αυτό είμαι φανατικός οπαδός του ραβίνου Ιεσούα Μπεν Γιοσέφ (γνωστός και ως Χριστός) που ζήτησε καθαρή ψυχή (τάφος άσπρος από έξω, σκουλήκια από μέσα.)

Το σημερινό μου θέμα είναι οι πρόσφατες βιαιότητες των Μουσουλμάνων μεταναστών στην Αθήνα με αφορμή την βεβήλωση (αν υπήρξε) του Κορανίου από αστυνομικό.

Αν πράγματι βεβηλώθηκε το Κοράνι, και μάλιστα εν γνώσει του αστυνομικού, ελπίζω να τιμωρηθεί παραδειγματικά διότι καταπάτησε το αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να πιστεύει ότι θέλει και να λέει ότι θέλει. Για αυτήν του την πράξη πρέπει να τιμωρηθεί.

Από το σημείο αυτό μέχρι να διαδηλώνουν στην Αθήνα και να σπάνε ξένες περιουσίες η διαφορά είναι μεγάλη. Και για να έχουμε καλό ερώτημα: Δηλαδή εμείς οι Εβραίοι που ο αντισημιτισμός είναι 2000 ετών και κάθε τόσο τα θρησκευτικά σύμβολα του Εβραϊσμού βεβηλώνονται είτε λεκτικά είτε στην πράξη τι πρέπει να κάνουμε; Να διαλύσουμε την Αθήνα;

Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε εσάς τους Μουσουλμάνους εμείς έτσι τόχουμε εδώ στη Δύση. Υπάρχει δημοκρατία, κοσμική δημοκρατία, η θρησκεία παίζει από λίγο έως ελάχιστο ρόλο στη ζωή μας, και τα σύμβολα κάθε θρησκείας είναι λόγος σάτιρας χωρίς κανείς να παρεξηγείται, ή αν παρεξηγείται δεν τα κάνει γης Μαδιάμ. Υπάρχουν νόμοι και δικαστήρια που μπορεί, τις περισσότερες φορές, να βρει το δίκιο του.

Αν δεν σας αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής, και μπορώ να το καταλάβω απόλυτα, νάστε καλά και να μην σας κρατάμε άλλο. Υπάρχουν 57 μουσουλμανικές χώρες στο κόσμο που σκέφτονται σας εσάς είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε μία τις αρεσκείας σας.

Αν αυτά που λέω σας φαίνονται ρατσιστικά ουδόλως με ενδιαφέρει. Διότι φίλτατοι όταν εγώ επισκέπτομαι Μουσουλμανική χώρα σέβομαι απόλυτα τον τρόπο ζωής σας. Π.χ. δεν ζητάω αλκοόλ, δεν προσπαθώ να περάσω αλκοόλ στις χώρες σας, προσέχω η γυναίκα μου να είναι ντυμένη «σεμνά», κλπ κλπ.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να ζείτε μαζί μου και να λατρεύετε αυτό που θέλετε, παρένθεση θεωρώ ότι είναι αίσχος, μεγάλο αίσχος, που η ελληνική πολιτεία δεν έχει ακόμα εγκρίνει να γίνει τζαμί στην Αθήνα, κλείνει η παρένθεση. Αλλά έχω τεράστιο πρόβλημα να θέλετε να αλλάξω εγώ τον τρόπο ζωής μου στην πατρίδα μου αντί εσείς.

Σαν Εβραίοι ήμασταν πάντα θρησκευτική μειονότητα σε κάθε χώρα που ζούσαμε και ζούμε. Ποτέ, μα ποτέ, δεν προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον δικό μας θρησκευτικό τρόπο ζωής. Όποιος ήθελε να τηρήσει τους νόμους με φανατισμό το έκανε στο σπίτι του στη γειτονιά του η στο γκέτο. Εμείς οι εβραίοι αφομοιωθήκαμε και προσαρμοστήκαμε στον τρόπο ζωής των χωρών μας και όχι το αντίθετο. Έτσι τόχουμε εμείς στη Δύση.

Και για να μην νομιστεί ότι λέω ότι μου κατέβει σας παραθέτω από την Καθημερινή της 28.5. (http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_28/05/2009_316356) όταν βρέθηκε σε συγκέντρωση κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα ο συντάκτης της εφημερίδας Κώστας Οινισένκο:

«Το μένος των διαδηλωτών συγκέντρωσε ο συντάκτης της «Κ» κ. Κώστας Ονισένκο, που ασχολείται συστηματικά με τα συμβαίνοντα στην περιοχή…. Οι συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στον κ. Ονισένκο, διότι διαφώνησαν με τα γραφόμενά του και -όπως δήλωσαν στην «Κ»- σκοπεύουν να επιτίθενται σε όποιον γράφει κείμενα που δεν τους είναι αρεστά. Τελικά, ο συντάκτης της «Κ» έφυγε με συνοδεία αστυνομικών» (Η έμφαση δική μου)

Άκουσα την Τρίτη (26.5) τον Λαζόπουλο να λέει ότι οι ταραχές έγιναν γιατί οι μετανάστες πεινάνε.

Το ότι πεινάνε, όσοι δεν δουλεύουν είναι απόλυτα σωστό. (Σημείωση: και αυτοί που δουλεύουν δυστυχώς δουλεύουν και ζουν υπό άθλιες συνθήκες χωρίς αυτή η επαίσχυντη πολιτεία να κάνει το οτιδήποτε να βοηθήσει)

Αλλά οι ταραχές δεν έχουν να κάνουν με την πείνα. Οι ταραχές έχουν να κάνουν με θρησκευτικό φανατισμό και την πεποίθηση ότι το Ισλάμ θα καλυτερεύσει τη ζωή τους. Και σωστά το πιστεύουν και καλά κάνουν καθότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα τους να πιστεύουν ότι θέλουν.

Αν μάλιστα δούμε και την ιστορία θα δούμε ότι έχουν απόλυτο δίκαιο.

Δοκίμασαν τον ιμπεριαλισμό της Δυτικής Ευρώπης, τους τοπικούς δικτάτορες τύπου Χουσεΐν, Άσσαντ κλπ, το «σοσιαλισμό»του κόμματος Μπάαθ, τον εθνικισμό του Νάσερ και δεν είδαν μία άσπρη μέρα. Τι τους έχει απομείνει;

Η θρησκεία, η οποία σημειωτέον έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην καθημερινή ζωή του απλού Μουσουλμάνου, βλέπε Χιζμπολάχ, Χαμάς, Αδελφοί Μουσουλμάνοι για να ονοματίσω τις γνωστότερες στην Ελλάδα οργανώσεις. Οι Ισλαμικές οργανώσεις προσφέρουν από δωρεάν παιδεία μέχρι συντάξεις και δωρεάν περίθαλψη, και φυσικά πολιτική καταπίεση.

Επαναλαμβάνω, δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθένας είναι υποχρέωση της πολιτείας να προστατεύσει αυτό το δικαίωμα, αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι Μουσουλμάνοι να επιβάλουν τα δικά τους πιστεύω, ήθη και έθιμα σε εμάς τους υπολοίπους και μάλιστα με τη βία, πόσο μάλλον που ήρθαν και απρόσκλητοι.

Καθότι, φίλοι μου Μουσουλμάνοι, εμένα π.χ. μου αρέσει να βλέπω ωραίο γυναικείο κορμί με μπικίνι. Αν σε προσβάλει αυτό ή πήγαινε να ζήσεις σε μουσουλμανική χώρα, ή μη πας στην παραλία.

Με άλλα λόγια ζήσε και άσε τους άλλους να ζήσουνε. Έτσι τόχουμε εμείς στη Δύση.

http://israelyesgr.blogspot.com

7 comments:

  1. Ο Κοεν ειναι κλασσικη περιπτωση εξυπνου Εβραιου,που αυτοπαγιδευεται λογω εσφαλμενης τακτικης...

    Ενω δηλωνει ενα ειδος "αθεου ανιμιστη ",
    παρακατω λέει...
    ¨" Εμεις οι Εβραιοι,εδω & 2000 χρονια "...

    Τελικα,τι ειναι,
    αθεος,αθρησκος ,αεθνος ή Εβραιος...?

    Συνεχιζει την εσφαλμενη πολιτικη να περασει τους Εβραιους σαν " θρησκευτικη κοινοτητα "...

    Οι Εβραιοι ειναι εθνος,εθνοτατο,
    απο τα αρχαιοτερα & πιο καθαροαιμα,
    μεχρι τον 2οΠ.Π.
    ( Μετα,πλακωσε η μοδα το κοσμοπολιτισμου,με μικτους γαμους με γκοημ...).

    Ο Κοεν λαμογιαρει,
    ενω πρεπει να την βγει σαν Εβραιαράς,
    οπως λεμε..." ελληναράς "...

    Σαν τον πατερα του Emmanuel Rahm(bo)...

    Οσο για το περιστατικο,δωσε θαρρος στον χωριατη. Πιστευω οτι ηταν προβοκατσια,
    ειναι μαλλον απιθανο ενας μπατσάκος των Ε 800 να παιρνει πρωτοβουλια να...ποδοπατησει φυλλα Κορανιου.

    Καποιοι ισλαμοφασιστες δερβισηδες εβγαλαν τη βρωμα,
    σερβιραν το παραμυθι
    & τα ζωα τα εσπασαν...

    Τερμα οι καλωσυνες,
    οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος...

    ReplyDelete
  2. Νομίζω πως οι Εβραίοι στο Ισραήλ (Ισραηλινοί) είναι έθνος. Οι Εβραίοι της διασποράς είναι θρησκεία που οι περισσότεροι φυσικά υποστηρίζουν το Ισραήλ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι σωστοί πολίτες του κράτους που ανοίκουν.

    Είναι όπως οι Έλληνες Χριστιανοί Ορθ. κατά την διάρκεια το πολέμου στην πρώην Γιουγκοσλαβία, υποστηρίζαν τους Σέρβους μόνο και μόνο επειδή οι Σέρβοι είναι Χριστ.Ορθ.

    Αυτό που είδαμε με τους Μουσουλμάνους (άσχετα αν ο αστυνομικός το έσκισε ή όχι) είναι ένα περιστατικό που έχει επαναληφθεί σε άλλες χώρες και είχε τα ίδια, αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα αποτελέσματα. Είναι μόνο η αρχή, και όλα παίζονται στον αριθμό αυτών των ακραίων Ισλαμιστών. Όσο αυξάνονται (και θα αυξηθούν σίγουρα), τόσο πιο πολλά και πιο ακραία επεισόδια θα έχουμε.

    Το tipping point θα είναι όταν οι εξτρεμιστές γίνουν πιο πολλοί από τους μετριοπαθής που τρέχουν για το ψωμί.

    ReplyDelete
  3. harrysmatic

    Μπλοκαρει το παραθυρο...

    Σφαλμα μεγιστο..

    Οι Εβραιοι παντου,σε Ισραηλ ή σε διασπορα,ειναι Εβραιοι.

    Η πολιτοτητα (nationality, "υπηκοοτητα ")
    ειναι ανεξαρτητη απο
    την εθνικοτητα ( ethnicity ) .

    Εβραιοι που εθνικοποιουνται,προσχωρουν στο εθνος οπου διαβιωνουν,χανουν την εβραιωσυνη τους...

    Π.χ,ο Σημιτης,εκγραικισμενος Εβραιος,
    σκεφτεται & πολιτευεται σαν " ελληνας "
    & " χριστ.ορθοδοξος ".

    Το ιδιο & ο Μαρξ στη Γερμανια, που ηταν τυπικα Γερμανος Προτεσταντης,ο λορδος Μαρξ στην Αγγλια,που παντρευτηκε &...θαφτηκε σαν Αγγλος Αγγλικανος κλπ.

    Ου δυνασαι δυσιν κυριοις υπηρετειν...

    Ή Εβραιος ή...ο,τιδηποτε αλλο.

    Δεν υπαρχει γκριζα ζωνη.

    Εισαι ξεσκουφωτος,ακολουθεις τη Συναγωγη,αρα εισαι Εβραιος & πασης ...οικουμενης...

    ReplyDelete
  4. ....... i fatme sto gioul baxtse . ellas ellinon xristianon . asta na pane . giafto emines ftoxos kai xoris trapeza . teleytea elpida meta to joker to imigration. apelpisia. gia nobel ( xeris opos leei o cohen 1/3 paei se evreo kati san posostosi diladi ) to xasame to pexnidi . gia to joker xereis pantos jack pot exei

    ReplyDelete
  5. CELEBI SULTAN MEHMED I (Born) 1389 - (Deceased) 1421 CE

    His reign is marked by two important events: The conquest of Izmir and the Seyh Bedreddin revolution; there was a small Jewish community in Manisa that grew after the Ottoman conquest. The Seyh Bedreddin revolution: Aman called Seyh Bedreddin with a Jew, Samuel from Manisa, known as Torlak Kemal, organized a revolt. Torlak Kemal at the head of 3000 dervishes started spreading communist ideas saying that except wives everything belonged to the people. The movement started from Izmir and spread to Thrace. Saruhan Bey fought against him and was beaten. Ali Bey took ovet and had no success. Prince Murad at the head of a new army brought victory and consequently Seyh Bedreddin and Torlak Kemal were executed.

    http://www.sephardicstudies.org/sultans1.html

    ReplyDelete
  6. Καλα το καταλαβα,ο αρης ειναι ψυχοπαθης,διαγραψε τον.

    ReplyDelete
  7. o Torlak itan mathitis tou Betreddin kai isos o megaliteros evreos epanastatis sta xronia ton othomanon . pethane opos tou armoze san iroas . makria apo timmizeri eikona pou ta media kaliergisan gia tous evreous . tou pathitikou pou ton svarnane amaxiti sta stratopeda sygendrosis. i tou sklavou ston kathe germanara (anti na lithovolisoun ton spilberg tonkanan iroa.thou kyrie).
    h myra tou idia metis rozas. na pethanei san iroas makria apo papades moulades kai ravinous.

    o xaroulis akoma parakalaei.klasiki periptosi agramatou dogmatikou .aftou vevea tou eipe h mama tou oti exei xarisma.kai to pistepse.vlepeiis o vlakas eine anikitos.
    ante kai karatzaferi me to kalo

    ReplyDelete