Saturday, July 11, 2009

ΦΘΗΝΟΟΟΟΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙΙ ΕΧΩΩΩΩ, ΠΑΡΕΕ, ΠΑΑΑΡΡΕΕΕ ΚΟΣΜΕΕΕ!!!

Πηγή: Washington Times και Simon Wiesenthal Centre

Αναφορές της εφ. Washington Times που έχουν ελεγχθεί και από άλλες πηγές λένε πως οι Ταλιμπάν αγοράζουν παιδιά ηλικίας 7 ετών και πάνω για να τα χρησημοποιήσουν σε τρομοκρατικές επιθέσεις αυτοκτονίας.

Η τρέχουσα τιμή κυμαίνεται μεταξύ $7.000 και $14.000 – τεράστια ποσά για Πακιστανικά επίπεδα.

Η Τιμή εξαρτάται από το πόσο γρήγορα χρειάζονται ένα νέο τρομοκράτη και πόσο κοντά στον στόχο πρέπει και μπορεί το παιδί να φθάσει!!

Ο ΟΗΕ έχει ενημερωθεί για αυτό το θέμα με γράμμα από το Simon Wiesenthal Centre.
Επίσης το Simon Wiesenthal Centre σε συμφωνία με τον Πάππα Ιωάννη Παύλο ΙΙ και τον Αυστραλέζο Πρόεδρο αναγνωρίζουν τις επιθέσεις αυτοκτονίας ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Επίσης υπευθυνότητα φέρνουν και οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση αυτοκτονίας με την μορφή του ανεύρεσης τρομοκρατών, στέγασης, εξοπλισμού, μεταφορά και ιδολοποίησης των τρομοκρατών.

Αυτά τα παλαβά συμβαίνουν τον 21ο αιώνα στις χώρες με τις οποίες ο Ομπάμα θέλει να κάνει φιλίες!!

http://israelyesgr.blogspot.com/

10 comments:

  1. Δεν μου κάνει καμία έκπληξη!αυτοί οι άθλιοι είναι ικανοί για τα πάντα,μακάρι να συντριβούν.Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το πόσους μπάσαμε στην Ελλάδα και την Ευρώπη γενικά με τις ηλίθιες ιδέες περί μεταναστευτικού που είχαμε

    ReplyDelete
  2. Owain,
    auto mallon 8a to di3ei o xronos.
    Dusthxws anamesa se filhsuxous metanastes poios
    3erei k poioi alloi mpainoun.
    To idio isxuei se HPA k Eurwph.

    ReplyDelete
  3. Δηλασή τι προτείνεις Σταυρούλα;να μπάζουμε όσους να'ναι ό,τι να'ναι μην και μας πουν κακούς και προσβληθεί ο (τ)ΣΥΡΙΖΑ και φύγει από την Ελλάδα και πάρει και την Ρεπούση μαζί του;

    ReplyDelete
  4. Όποιος δέχεται να ακολουθήσει τον Δυτικό τρόπο ζωής είναι ευπροσδεκτος.

    Στην Αμερική που είναι melting pot, δεν υπάρχει αυτό το μίσος και ρατσιστική βία που υπάρχει στην Ευρώπη. Όμως οι μετανάστες στη Αμερική αποδέχονται τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής, χωρίς συγχρόνος να χάνουν την Εθνική τους ταυτότητα και παραδόσεις. Είναι μία έννοια απλή, παρ' όλα αυτά, πάρα πολύ δύσκολη για κάποιον στην Ελλάδα να το καταλάβει.

    ReplyDelete
  5. δυστυχώς ισαέλμαν το θέμα είναι ακόμα πιο δύσκολο και περίπλοκο απ'ότι είναι στην Αμερική,για πάρα πολλούς λόγους,τώρα δεν έχω χρόνο να τους εκθέσω αλλά όταν βρω θα το κάνω

    ReplyDelete
  6. Επίσης ας δούμε λίγο και το πόσο άσχημο είναι ότι οι βόρειες χώρες όχι απλώς δεν θέλουν να βοηθήσουν αλλά μεγαλώνουν το πρόβλημα για τις νότιες και κυρίως για την Ελλάδα,νομίζοντας ότι θυσιάζοντας άλλους γλιτώνουν αυτές

    ReplyDelete
  7. Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα είναι η απροθυμία να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σαν λαός. Πάντα κατηγορούμε τις "άλλες" χώρες, τις βόρειες, ή την Αμερική ή την Τουρκία - όλα μας φταίνε εκτός από τα δικά μας λάθη και οι δικές μας κυβερνήσεις.

    Το Ισραήλ είναι νότια χώρα, πιο νότια και από την Ελλάδα. Γιατί δεν κατηγορεί τις βόρειες χώρες για τα εσωτερικά οικονομικά της προβλήματα, ή γιατί δεν κατηγορεί τους μετανάστες.

    Έχουμε αυτό που λένε "chip on our shoulder". Ποτέ δεν φταίμε εμείς, μόνο οι άλλοι.

    Γιατί οι Έλληνες μεγαλουργούν έξω από την Ελλάδα; Στην Αμερική οι Έλληνες τα έχουν καταφέρει σε όλα, σε επιχειρήσεις, ιατρική, πολιτική. Οι Έλληνες της Ελλάδας όμως όλο γρίνια για το τι και πως μας φταίνε οι άλλοι.

    ReplyDelete
  8. Ναι αλλα το συγκεκριμένο θέμα είναι εντελώς διαφορετικό,όταν οι βόρειοι αποφασίζουν να σου στέλνουν όποιον πέρασε έστω και για μια νύχτα από την Ελλάδα είναι πρόβλημα!μια χώρα με μήκος ακτογραμμής το μισό της Αφρικής είναι σαφώς πάρα πολύ δύσκολο να ελέγξει τα σύνορά της,και με τόσα άτομα πάρα πολύ ακριβή η επαναπροώθηση.Επίσης το θέμα είναι πανευρωπαϊκό,είμαστε ή όχι στην ΕΕ (το Ισραήλ δεν είναι στην ΕΕ,δεν επιρρεάζεται από βόρειες Ευρωπαϊκές χώρες και έχει τις...πλατάρες της Αμερικής,είναι μη συγκρίσιμες οι δύο περιπτώσεις) η οποία ταλανίζεται από το θέμα αυτό;επίσης όταν οι βόρειοι λένε ότι θα σου στέλνουν ό,τι πέρασε από εδώ και η Τουρκία ότι δεν θα δεχτεί για να προωθήσει με την σειρά της κανέναν ε τότε φταίνε και οι άλλοι.Στην ιστορία μας κάναμε πολλά λάθη αλλά εδώ που έτυχε να είμαστε πολλές φορές ο ξένος παράγοντας θέλησε να μας την φέρει,για παράδειγμα η Αγγλία με το κυπριακό

    ReplyDelete
  9. Είμαστε στην ΕΕ και από την στιγμή που μπουν οι μετανάστες στην ΕΕ πάνε όπου θέλουν. Οι βόρειοι δεν μας τους στέλνουν πακέτο. Είναι η εσωτερική πολιτική της κάθε χώρας που αναγκάζει ή διευκολύνει τους μετανάστες να μείνουν ή να φύγουν.

    Αφού η Ελλάδα δεν έχει καμία Μεταναστευτική Πολιτική, έτσι είναι μπάτε σκύλοι αλέστε. Έρχετε ο ξένος, χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά. Αν η Ελλάδα θέλει να τον κρατήσει τότε πρέπει να έχει προγράμματα αφομείωσης - εκπαίδευση, εργασία. Αν δεν τον θέλει, τότε δεκτό και αυτό, πάρτον και κάντον deport.

    Αλλά μην παραπονιόμαστε όταν έρχονται και κάθονται στην Ελλάδα. Κάθονται για κάποιους λόγους - αυτοί μάλλον είναι πως κανείς δεν τους κυνηγάει, κανείς δεν ενδιαφέρεται και έχει πιο έυκολη και πιο ασφαλή ζωή από ότι στο Πακιστάν, το Ιράν, την Ινδία κλπ.

    Δεν μας φταίει η Βρεττανία, ούτε η Γερμανία, όυτε καμία άλλη χώρα Ευρωπαϊκή ή μη. Και αυτές οι βόρειες χώρες έχουν τα ίδια και χειρότερα προβλήματα από τα δικά μας με τους μετανάστες.

    Δεν είδα ποτέ κανένα αεροπλάνο Charter Lufthansa να στείλνει Πακιστανούς στην Ελλάδα. Όμως κάθε καλοκαίρι η Air India κατεβάζει όλο της τον πληθυσμό στο Βενιζέλος. Γιατί; Επειδή όλοι αυτοί έρχονται να δολέψουν στα χωράφια και στις ιχθυοκαλιέργειες στην Ελλάδα. Κάποιοι τους πληρώνουν, και αυτοί οι κάποιοι είναι οι Έλληνες αγρότες και ιχθυοπαραγωγοί.

    Έιμαι στο Dallas, Texas, μπαίνω σε Ταχί, οδηγός ινδός. Με ρωτάει από που είμαι, του λέω Ελλαδα και αρχίζει και που μιλάει ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!! Ινδός στην Αμερική μου μιλάει Ελληνικά - δεν το πίστευα. Μου είπε πως δούλεψε 10 χρόνια στην Ελλάδα σε ιχθυοπαραγωγό.

    Επομένως κανείς άλλος δεν φταίει. Η ανύπαρκτη πολιτική και η μη-δράση των Ελληνικών κυβερνήσεων φταίνε.

    ReplyDelete
  10. Ο Ιωάννης Πάυλος ΙΙ έχει πεθάνει εδώ και τέσσερα χρόνια. Μήπως εννοείς το Βενέδικτο XVI;

    ReplyDelete