Friday, March 27, 2009

ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ!

Φωτογραφία: Ο Πλεύρης σε στάση προσομοίωσης κάποιου ζώου λίγο πριν την επίθεση :)

Το ΚΙΣ έκανε δήλωση (δείτε το κείμενο) που είχε πολιτικώς ευγενική γλώσσα, αν και μέσα μας όλοι οι ελληνοεβραίοι βράζουμε. Εδώ δεν αντιπροσωπεύω το ΚΙΣ ή κανέναν άλλο πολιτικό οργανισμό, έτσι μπορώ να μιλήσω πιο ανοιχτά.

Η Ελληνική «Δικαιοσύνη» προήγαγε με θράσσος την ξεφτίλα της και τον φιλοναζισμό της. Έδειξε πόσο φοβισμένη μάλλον είναι για τα πιθανά επεισόδια – σε περίπτωση καταδίκης του Von (Φον) Πλεύρη – που θα έκαναν οι Νεοναζί Φασίστες και Αναρχικοί. Αυτοί που μισούν ο ένας τον άλλον, αλλά είναι ενωμένοι όταν πρόκειται να εκδηλώσουν το μίσος τους προς τους Εβραίους ή οποιαδήποτε άλλη μειονότητα.

Αν ο προαναφερόμενος φόβος δεν ήταν η δικαιολογία για αυτήν την γελοία απόφαση, τότε πρέπει να υποθέσω πως και οι Δικαστές - υποτιθέμενα μοντέλα της «Πολιτισμένης» και «Δίκαιης» Ελλάδας – σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεται και ο Von Achtung Πλεύρης.

Είναι μια ανοιχτή πρόκληση κατά των Εβραίων και των μειονοτήτων γενικότερα στην Ελλάδα. Είναι ένας λόγος παραπάνω που πρέπει να κάνει κάθε Εβραίο να φοβάται τον Έλληνα συμπολίτη όχι μόνο για πιθανή κοινωνική διάκριση αλλά και για την σωματική ακεραιότητά του, αφού οι βίαιοι Νεοναζί και Αναρχικοί θα ερμηνεύσουν αυτήν την απόφαση ως ελευθερία επίθεσης κατά Εβραίων και άλλων μειονοτήτων.

«Κύριοι» δικαστές, μπράβο σας! Κατεβάσατε την Ελλάδα για άλλη μια φορά στον βόθρο, ενώ παράλληλα εξυψώσατε τα απόβλητα της κοινωνίας σε βάθρο εκτίμησης. Ντροπιάσατε τους εαυτούς σας και αντιπροσωπεύσατε τους Έλληνες ως αφιλόξενους, αντισημίτες και ρατσιστές.

Ίσως κάποια στιγμή να σας ακούσουμε και να λέτε: Heil Hitler, Heil Plevris, Heil Karatzaferis.

Εβραίε πρόσεχε!

http://israelyesgr.blogspot.com/

16 comments:

  1. Αθήνα

    Αθώος κρίθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας ο δικηγόρος Κώστας Πλεύρης, ο οποίος δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εξαιτίας των όσων αναφέρει στο βιβλίο του με τίτλο «Οι Εβραίοι. Όλη η αλήθεια».

    Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο τον έκρινε ομόφωνα αθώο για το αδίκημα της προτροπής σε ρατσιστική βία και κατά πλειοψηφία (4-1) αθώο για το αδίκημα της προσβολής σε βάρος των Εβραίων.

    Πρωτοδίκως, ο κ. Πλεύρης είχε καταδικαστεί, κατα πλειοψηφία, σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή.

    Στο βιβλίο του, ο συγγραφέας αρνείται, μεταξύ άλλων, ότι έγινε από τους Ναζί το Ολοκαύτωμα και προβαίνει σε δυσμενείς χαρακτηρισμούς για τους Εβραίους και τη θρησκεία τους.

    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ReplyDelete
  2. Στο σχολιο σου,η λεξη " γυφτια " ειναι αστοχη & ρατσιστικη.
    Οι δικαστες επεδειξαν φιλοναζισμο,οχι γυφτια.

    Το ελληνοεβραιος ειναι λαθος,Εβραιος τηε Ελλαδας το ορθρο.
    Το δικαστικο σωμα στη Γκρης ηταν εκεινο που στηριξε τη χουντα.
    Ζητειστε αναιρεση ,πηγαιντε ΕΔΑΔ,καντε φασαρια & ρελανς με μηνυση στο Καρατζ.
    Μη το αφησετε ετσι. Οσο το αφηνετε,τοσο χανετε.

    ReplyDelete
  3. harrylogy,

    Έχεις δίκιο, μετά που το έγγραψα κατάλαβα την αντίθεση - καταγγέλω τον ρατσισμό για τις μειονότητες ενώ με την λέξη "γυφτιά" υποτιμούνται οι Γύφτοι. Το άλλαξα όπως πρότεινες σε φιλοναζισμό.

    Το "ελληνοεβραίος" ξέρεις πως διαφωνούμε, αν και η απόφαση Πλεύρη με έχει αρχίσει να πιστεύω πως το αντίθετο :)

    ReplyDelete
  4. pragmatika vtrepomai gia tin ellada....pos boroume na viothouse asfaleis se mia tetoia xora.

    ReplyDelete
  5. Παντως,ειναιο σφαλμα των Εβραιων να διατηρουν ακινητη περιουσια στη Γκρης,οταν το Ισραηλ ειναι στις 2 ωρες αποσταση & με καλυτερο κλιμα...

    ReplyDelete
  6. Και τι να κάνουνε όταν ζουν στην Ελλάδα? Ο καθένας κάνει αυτό που βολεύει οικονομικά και εκεί που είναι η ζωή του.

    Αν τα πουλήσουν, τότε οι "Φον Πλεύρηδες" κερδίζουν. Δεν θα τους κάνουμε την τιμή. Θα είμαστε εδώ με τα ακίνητά μας, να μας τρώνε στην φάτσα τους και άμα μπορούμε παίρνουμε και ένα ακίνητο στο Ισραήλ ή κάπου αλλού για καβάτζα, μπας και ο Φον Καρατζ. κερδίσει τις εκλογές, ή μπει στην κυβέρνηση από την πίσω πόρτα σε μία κυβερνητική συμμαχία - γιατί όπως φενεταί δεν θα υπάρχει αυτοδύναμη κυβέρνηση στις εκλόγες.

    ReplyDelete
  7. Πουληστε τα ακινητα,μεινετε σε νοικιασμενα,καντε τοον πλουτο σας φορητο & αγοραστε ακινητα μονο στο Ισραηλ.
    Το καθεστως μπορει να σας βλαψει τη περιουσια καθ' οιονδηποτε τροπο.
    Ειδατε τι επαθε ο Ματσα με τα διατηρητεα της " Κολουμπια ". Του κηρυξαν το 1 απο τα 8 κτηρια,αμα γουσταραν τα εκαναν ...8 στα 8.

    Πολιτικη καμμενης γης.

    ReplyDelete
  8. Μόνο ο Μάτσας?... είναι και άλλοι. Ο κάθε Εβραίος έχει την βαλίτσα του έτοιμη.

    ReplyDelete
  9. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΟΧΙ- ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

    Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.

    ReplyDelete
  10. Φώτη,

    Υπάρχει πάντα το δίλημα αν κάποιος είναι σημαντικός και επικίνδυνος αρκετά για να του δώσεις σημασία και να τον κυνηγύσεις για εθνικισμό, αντισημιτισμό. Ένα αμόρφωτο ηλίθιο έφηβο στην δρόμο που μπορεί να πει κάτι αντισημιτικό είναι πολύ διαφορετικό από έναν «άνθρωπο» όπως ο Πλεύρης που είναι μέσα στην Πολιτική σκηνή μίας χώρας, το παιδί του είναι μέσα στην πολιτική με τα ίδια πιστεύω και έχει την δύναμη να κινήσει μάζες ανθρώπων με τα λόγια του και τις πράξεις του.

    Οι Εβραίοι δεν κάνανε μύνηση στον Πλεύρη πριν γίνει γνωστός. Ήταν ήδη γνωστός και είχε ήδη μεγάλη επιρροή στην Ελληνική κοινωνία και Ελληνική πολιτική σκηνή.

    Ο Πλεύρης και Καρατζ είναι οι αντίστιχοι του Ζαν Μαρί Λεπέν στην Γαλλία. Πρέπει να αντισταθούμε.

    Το σκεπτικό σου Φώτη, το είχαν και οι Εβραίοι στην Γερμανία το ’33 – λέγανε «μην του δίνεις σημασία του μπογιατζή (μπογιατζής ήταν ο Χίτλερ), για να μην του δώσουμε αξία». Το πάθημα μας έγινε μάθημα και θα αντισταθούμε σε οποιoδήποτε είναι πιθανός κίνδυνος για εμάς.

    ReplyDelete
  11. Εκτος απο τους Εβραιους και εκατομυρια αλλοι υπεφεραν στο 2ο Παγκοσμιο πολεμο. Τι το ιδιαιτερο εχετε οι εβραιοι που ζητατε συνεχως διακριτικη μεταχείριση ποτε θα αποφασίσετε να απογκετοποιηθείταικαι να ενσωματωθείται με την Ελληνική κοινωνία και να αγωνιστητε για την προασπισει των εθνικών συμφερόντων χωρις πρακτοριλίκια.Αλλοστε εκει που κανατε κρατος σφαζεται αδιακρίτως.
    Επιτέλους σας βαρεθήκαμε.Εσεις πρεπει να αποριψεται την διακριτικη μεταχείρηση(ρατσισμο)προς τους αλλους.

    ReplyDelete
  12. οπως λεει και το εβραιοπουλο harrylogy καιρος να τα μαζευετε και να φευγετε απο εδω...εχετε και παραπονα..πηγαινετε στο ισραηλ που θα ειστε πιο ασφαλεις..και αν σας μπει καμια ρουκετα στον κωλο απο κανενα Παλαιστινιο θα ειναι απο την πολυ ασφαλεια...αντε ξου λες και σας κραταμε με το ζορι εδω.,.

    ReplyDelete
  13. Στους δύο Ανώνυμους:

    Δεν ζητάμε καμία ειδική μεταχείριση. Γεννηθήκαμε και ζούμε στην Ελλάδα απολύτως ενσωματωμένοι στην Ελληνική κοινωνία. Αυτοί που προσπαθούνε να μας από-ενσωματώσουν είναι οι Πλεύριδες και η Καρατζ.

    Έχουμε πλήρη συνείδηση και των άλλων λαών που πεθάνανε στον 2ο ΠΠ και αναφέρεται παντού από όλους τους Εβραικού οργανισμούς. Δες σε παρακαλώ και το άρθρο που ανεβάσαμε για την γεννοκτονία που συμβαίνει στο Νταρφούρ (http://israelyesgr.blogspot.com/2009/03/blog-post_31.html).

    Η Ελλάδα και οι Έλληνες πολιτικά και οικονομικά έχουν πολύ περισσότερα να κερδίσουν με το Ισραήλ παρά με τις Αραβικές χώρες. Η Ελλάδα συνεχώς παραμερίζεται διεθνώς, εν μέρη, γιατί διαλέγει τις λάθος πολιτικέ συμμαχίες.

    Θα μπορούσα πολύ εύκολα να σου απαντήσω με την ίδια χυδαιότητα που γράφεις, αλλά δεν θα κατέβω στο επίπεδό σου.

    ReplyDelete
  14. An de sas aresei edw dromo

    ReplyDelete
  15. στo www.antinazi.gr πάρτε μέρος στην καμπάνια για να ανατραπεί η αθώωση του ναζιστή!

    ReplyDelete