Friday, June 26, 2009

ΟΙ 5 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διάβασα το παρακάτω σε ένα αντισημιτικό φόρουμ, που όμως το βρήκα αστείο και το ανεβάζω εδώ.

ΟΙ 5 ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:

1. Ο Μωυσής είπε: "Όλα είναι νόμος!"
2. Ο Ιησούς είπε: "Όλα είναι Αγάπη!"
3. Ο Karl Marx είπε: "Όλα είναι Χρήμα!"
4. Ο Sigmund Freud είπε: "Όλα είναι Sex!"
5. ...ο Albert Einstein τους συμφιλίωσε όλους λέγοντας: "Όλα είναι Σχετικά!"

6. ...και ο Bernard Madoff πήρε την σχετικότητα του Einstein και τους πήδηξε όλους "σχετικά" :)

Καλό ΠΣΚ

18 comments:

  1. kapou anamesavale kai afton pou kateklepse tous evreous

    Ποινή απώλειας περιουσιακών στοιχείων ύψους 170 δισ. δολαρίων επέβαλε αμερικανικό δικαστήριο στον πρώην πρόεδρο του Nasdaq Μπέρναρντ Μάντοφ, ο οποίος έχει δηλώσει ένοχος για γιγάντια απάτη σε βάρος εκατομμυρίων επενδυτών.

    Ο 70χρονος Μάντοφ διαχειρίζονταν από το τις αρχές της δεκαετίας του 1990 μία «πυραμίδα» από την οποία εκμεταλλεύτηκε προς όφελός του το ιλιγγιώδες ποσό των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

    Στο δικαστήριο, ο πρώην χρηματιστής δήλωσε ένοχος για τις 11 κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί, μεταξύ των οποίων το ξέπλυμα χρήματος, ψευδορκία και απάτες.

    Ο εισαγγελέας αναμένεται να ζητήσει την καταδίκη του Μάντοφ σε ποινή κάθειρξης 150 ετών, γεγονός που εξασφαλίζει ότι πρώην πρόεδρος του Nasdaq θα μείνει στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του.

    Το Σάββατο το δικαστήριο επέβαλε στον Μάντοφ ποινή στέρησης δικαιωμάτων σε περιουσιακά στοιχεία συνολικού ύψους 170 δισ. δολαρίων.

    Το ποσό αυτό αφορά στο σύνολο των χρημάτων που μπορεί να συνδέονται με την «πυραμίδα» του Μάντοφ -όχι το ποσό που τελικώς εκλάπη ή έχασαν οι επενδυτές.

    Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press, ΑΠΕ/Γαλλικό

    ReplyDelete
  2. Nai, o Madoff tous 3epoupouliase...

    Polu kalo to anekdoto Israelman:D

    Pantws na 3ereis ean omologhsw oti pisteuw ston
    1o k 2o kinduneuw na xarakthristw apo merikous
    grafikous EL, evraiosporh:-S
    Sumvainoun k stis meres mas 3ereis.

    ReplyDelete
  3. Κι εγώ το πόσταρα πιστεύοντας πως είναι του Ζαν Κοεν, η ιστοσελίδα του όμως δε μου φαίνεται και τόσο αντισημιτική. ;)

    ReplyDelete
  4. @israelman

    Όταν λες ότι είπα στο αμπαβανελ για μοσσαντ βάλε και :)ή !!!! διότι υπάρχουν και ηλίθιοι που τα πιστεύουν

    ReplyDelete
  5. Έκανα μια προσθήκη για τον Μάντοφ :)

    Δεν το πήρα από την σελίδα το Ζαν. Δεν θα μπορούσε να είναι αντισημιτική η σελίδα του Ζαν, αφού ο ίδιος επιβεβαίωσε στου Αμπράβα ότι είναι της Μοσσάντ :) LOL -

    όπως και για εμένα βέβαια το έχουν πιστοποιήσει όλα τα αντισημιτικά μπλογκς ότι είμαι χρηματοδοτούμενος της Πρεσβείας του Ισραήλ και της Μοσσάντ :) ένα google με israelyesgr θα δείτε ότι το λένε όλα τα μπλογκς, άρα πρέπει να είναι αλήθεια :)

    ReplyDelete
  6. mirazoun franga kai den to pira xabari????? pali ? lol. to blog eine gia efyis oxi gia hlithious opote file jean opios pire =xabari pire.

    ReplyDelete
  7. Φαντάζεσαι Ari όμως κάποιοι από τους ηλίθιους που δεν παίρνουν χαμπάρι να τα παίρνουν σοβαρά; Για εμένα δεν με νοιάζει αφού είμαι πρακτικά ανώνυμος (όπως και ο Αμπραβανέλ), αλλά ο Ζαν δεν είναι ανώνυμος - οι ηλίθιοι είναι και επικίνδυνοι.

    Sorry Zan.

    ReplyDelete
  8. Αυτό που υποπτευόταν τόσον καιρό η Δύση έσπευσε η Τουρκία τελικά να το επιβεβαιώσει. Η κυβέρνηση Ερντογάν, στην κρίση που βιώνει το Ιράν τις τελευταίες ημέρες, προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει την κυβέρνηση Αχμαντινετζάντ, κάνοντας γνωστή μιαν από τις μύχιες πτυχές της διπλωματίας της, αυτήν της ύπαρξης αγαστών σχέσεων με το ιρανικό καθεστώς.

    Η Τουρκία ήταν από τις πρώτες χώρες που συνεχάρη τον Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ μετά τις εθνικές εκλογές στο Ιράν, παρά την ευρέως δηλωμένη καχυποψία για νοθεία και το σχεδόν άμεσο μαζικό «ξεσήκωμα» του ιρανικού λαού. Η ηγεσία του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος, Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, έχει συστήσει μια οικεία σχέση με το καθεστώς Αχμαντινετζάντ και φυσικά έχει «επενδύσει» πολλά σε αυτήν. Ενεργειακά, οικονομικά σχέδια κλπ. Αν η τουρκική κοινή γνώμη και η δημοσιογραφική έχει άλλη άποψη βέβαια, είναι μάλλον αδιάφορο.
    Ο τουρκικός Τύπος ασχολείται από μέρα σε μέρα όλο και πιο πολύ με τα τεκταινόμενα στο Ιράν, εστιάζοντας, ωστόσο, πολύ στο ανθρωπιστικό κομμάτι, δείχνοντας ξανά και ξανά το σοκαριστικό βίντεο με το θάνατο της νεαρής Ιρανής Νέντα Αγά-Σετάν, που πυροβολήθηκε στο δρόμο από τις δυνάμεις ασφαλείας. Ελάχιστα όμως αναφέρεται στην πολιτική πτυχή της εξέγερσης στο Ιράν, απόρροια της φιλο-ιρανικής στάσης της επίσημης πολιτικής της Τουρκίας. Με εξαιρέσεις πάντα βέβαια...
    Σπάζοντας μιας εβδομάδας σιωπή για τα όσα γίνονται στην Τεχεράνη, η Άγκυρα, πηγαίνοντας αντίθετα προς τη δυτική στάση, συμβούλεψε τον ιρανικό λαό να μην επισκιάσει «τις δυναμικές και νομότυπες» εθνικές εκλογές. «Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα στο Ιράν θα λυθούν μέσω εσωτερικών διεργασιών, αποφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ελπίζουμε πραγματικά οι δυναμικές και νομότυπες εθνικές εκλογές να μην επισκιαστούν από τις πρόσφατες εξελίξεις. Παράλληλα, στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας στο λαό του Ιράν, με την πεποίθηση ότι θα βρει την ηρεμία σε σύντομο χρονικό διάστημα», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.
    http://www.sigmalive.com/simerini/world/epikairotita/166843

    ReplyDelete
  9. «Πώς στρατολόγησα ισλαμιστές - μαχητές στο Πακιστάν...»
    Η εξομολόγηση ενός Βρετανού πακιστανικής καταγωγής και η εμπειρία που είχε μέχρι να αποκηρύξει τον ισλαμισμό

    Tου Maajid Nawaz* / The Observer

    Πριν από δέκα χρόνια, μια παγκόσμια ισλαμιστική οργάνωση με έστειλε από τη Βρετανία να στρατολογήσω νέα μέλη στο Πακιστάν. Οταν κατέβηκα από το αεροπλάνο, στη Λαχώρη, πήρα μια βαθιά ανάσα και κοίταξα την εικόνα γύρω μου. Οι μιναρέδες και οι μουσουλμάνοι που είδα, μου άνοιξαν την όρεξη για επανάσταση. Επρόκειτο να ριζοσπαστικοποιήσουμε τη χώρα και να υποκινήσουμε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα εναντίον του δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη, Ναουάζ Σαρίφ. Ημουν 21 ετών και μέλος μιας εμπροσθοφυλακής, η οποία θα διοργάνωνε τον πακιστανικό τομέα της Hizb ut Tahrir (HT), έτσι ώστε το μελλοντικό χαλιφάτο τους να γίνει πυρηνικό. Τίποτα δεν θα έμπαινε στο δρόμο μου. Και τίποτα δεν μπήκε.

    Δέκα χρόνια μετά (κι ενώ πέρασα πέντε χρόνια ως κρατούμενος συνείδησης στην Αίγυπτο), επέστρεψα πρόσφατα. Είχα εγκαταλείψει την ΗΤ και είχα αποκηρύξει τον ισλαμισμό. Επέστρεψα, αποφασισμένος να περιορίσω κάπως τον ισλαμιστικό πυρετό, που είχα βοηθήσει να ενσταλάξει. Ημουν μεγαλύτερος, σοφότερος και εξυπνότερος. Αυτή τη φορά, η επανάσταση θα ήταν εναντίον της ισλαμιστικής ηγεμονίας.

    Εκανα μια περιοδεία τεσσάρων εβδομάδων, σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, για να μιλήσω εναντίον του ισλαμισμού και να παροτρύνω τους φοιτητές προς τις πλουραλιστικές, δημοκρατικές αξίες. Σε αντίθεση με την ισλαμιστική μυθολογία, οι ακραίοι ισλαμιστές βρίσκονται ανάμεσα στους μορφωμένους, την ελίτ και τους κοινωνικά ανερχόμενους. Πράγματι, λίγες πακιστανικές μαντράσες (madrasas) προσφέρουν μεγάλο αριθμό πρόθυμων μαχητών του ιερού πολέμου (jihad), αλλά οι ιδεολόγοι είναι έξυπνοι και μοντέρνοι. Ο Μπιν Λάντεν, ο Ζαουάχρι ή, όντως, οι πολλοί ψευτο-διανοούμενοι της ΗΤ διαθέτουν υψηλή μόρφωση και είναι κοινωνικά ανερχόμενοι. Πολλές μαντράσες είναι απλώς παλιά θρησκευτικά σχολεία, που ανήκουν στους Barelvis συντηρητικό, αλλά απολιτικό κυρίαρχο θρησκευτικό δόγμα του Πακιστάν. Οι μαχητές του ιερού πολέμου περιφρονούν αυτή τη φατρία. Πριν από εννιά μέρες, ένας τέτοιος μαχητής αυτοανατινάχθηκε σ’ ένα πακιστανικό τέμενος, σκοτώνοντας τον ηγέτη των Barelvis, δρα Σαρφράζ Ναεεμί. Οι φτωχοί απλώς χρησιμοποιούνται ως «τροφή» του ιερού πολέμου.

    Ξεκινήσαμε από το Καράτσι και συνεχίσαμε σε όλη τη χώρα. Περιπλανηθήκαμε βαθιά μέσα στην έρημο του Σιντ και μετά φθάσαμε στην ταραγμένη Κουέτα, το Μπαλουχιστάν, όπου οι Ταλιμπάν και οι μαχητές της Αλ Κάιντα λέγεται ότι έχουν την έδρα τους. Από εκεί διασχίσαμε το Παντζάμπ, κατεβήκαμε στο Κασμίρ και εν τέλει στο Ισλαμαμπάντ. Μιλήσαμε σε χιλιάδες φοιτητές. Στην Κουέτα, είχα την πρώτη πραγματική αίσθηση της πολυμορφίας του Πακιστάν. Συνάντησα δημοφιλείς επαναστάτες, που απεχθάνονταν τους ισλαμιστές και εντούτοις ήθελαν να αποσχιστούν, σε ορισμένες περιπτώσεις με τη βία, από το Πακιστάν και την ηγεμονία του Παντζάμπ. Αρχιζαν τις ομιλίες τους στο όνομα του Αλλάχ, αλλά τις τελείωναν με «Θάνατο στο Πακιστάν». Κατηγορούσαν την κυβέρνηση του Παντζάμπ για τις επιπτώσεις του τζιχάντ.
    http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_100011_28/06/2009_320270

    ReplyDelete
  10. erotisi : o abra eine gonos tis gnostis oikogenias kai soi tou Maurice Abravanel?

    ReplyDelete
  11. erotisi 2 bloger xeris oti i adriana syzouse me ton Henry Levin?

    ReplyDelete
  12. afou teliosa ta dimografika na protino tin FOVERI TENIA
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Wave_(2008_film)
    tin katevasa tin eida kai epatha sok

    ReplyDelete
  13. Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Αμπραβανέλ... κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ή αν είναι καν το πραγματικό του όνομα.

    Όσο δεν ξέρω τον Αμπραβανέλ άλλο τόσο δεν ξέρω τον Henry Levin. Είδα κάποιο trailers στο YouTube και δεν έχω δεί καμία από τις ταινίες του. Και η Αδριάνα ποια είναι; Υποθέτω κάποια διάσημη Ελληνίδα που ούτε και αυτήν την ξέρω;

    Τίποτα δεν ξέρω σήμερα βρε παιδιά :)

    Βρήκα το πρώτο κομμάτι του The Wave. Θα το δώ, φαίνεται ωραίο.

    ReplyDelete
  14. sorry elipeis plirofories :(
    tin Adriana tin exeis fatsa karta ( Huffington h Stasinopoulou ) to Levin htan vretano-evreos dimosiografos pou syzousan gia xronia otan afti htan stin vretania

    ReplyDelete
  15. sokaristiko video stin vretania
    http://www.youtube.com/watch?v=zFuAO7dZs4A

    ReplyDelete
  16. Αρις,

    Από που κατέβασες την ταινία The Wave; Είναι μόνο στα Γερμανικά ή έχει Αγγλικούς υπότιτλους;

    Βρήκα την original ταινία του 1981 που είναι στα Αγγλικά στο YouTube (και που προσπαθούμε να την δούμε όταν το μωρό κοιμάται με πολλά διαλείματα), αλλά θέλω να δω την καινούργια έκδοση του Sundance.

    ReplyDelete
  17. http://www.opensubtitles.org/en/subtitles/3378540/welle-die-en

    http://thepiratebay.org/torrent/4358100/Die.Welle.2008.DVDSCR.XviD.MVCD_AKA_The_Wave

    http://thepiratebay.org/search/the%20%20wave/0/99/0

    as eine kala oi souidoi :)) to xerete oti pire to koma tou pirates edra sto evrokinovoulio????

    ReplyDelete