Sunday, June 14, 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ MADE IN PALESTINE!

Φώτο: Τρομοκράτης της οργάνωσης Islamic Jihad τραβάει έναν ύποπτο για συνεργασία με το Ισραήλ, στους δρόμους της Γάζας.

Πηγές: Ma’an News Agency και Jerusalem Post

Gaza - Ma’an – Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας 21 ετών βρέθηκε στην Γάζα την Τετάρτη στην συνοικία του Deir Al-Balah, από δολοφονία που ήταν λόγο «τιμής».

Το Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (ΠΚΑΔ) (τι γέλιο, πολύ οξύμωρο: Παλαιστίνιοι και Ανθρώπινα Δικαιώματα, χαχα) μελετησε την υπόθεση, που η αστυνομία είπε πως υποπτεύονται ότι η δολοφονία έγινε για λόγους «Οικογενειακής Τιμής». Το όνομα της γυναίκας είναι Sahdia Abu Sa'ad.

Μετά από έρευνα το ΠΚΑΔ είπε πως κάποιοι αστυνομικοί είπαν πως ο πατέρας παραδέχθηκε πως σκότωσε την κόρη του για να διατηρίσει την "Τιμή της Οικογενείας".

Σε άλλη είδηση - για πρώτη φορά, μία Παλαιστίνια οικογένεια σκότωσε τον 15χρονο γιο τους στην Δυτική Όχθη με την κατηγορία ότι συνεργάστηκε με το Ισραήλ!!

Το σώμα του Raed Wael Sawalha ανακαλύφθηκε στο υπόγειο του σπιτιού στο χωριό Hijjah στην περιοχή της Kalkilya, την Τετάρτη.

Η Παλαιστινιακή Αρχή συνέλλαβε κάποιους από την οικογένεια. Οι ύποπτοι παραδέχθηκαν ότι σκότωσαν το Sawalha επειδή υπήρχε η εικασία ότι είχε συνδέσμους με τις Ισραηλινές αρχές.

Και ΓΑΜΩ τους πολιτισμούς εε; Ούτε καν σίγουρο δεν ήταν, απλά με εικασίες σκοτώνουν το ίδιο τους το παιδί. Τι είναι αυτοί ρε. Θέλουν και δικό τους κράτος, και υποτίθεται πως αυτοί θα κάνουν ποτέ ειρήνη και θα αναγνωρίσουν το Ισραήλ!! χαχαχαχα

http://israelyesgr.blogspot.com/

5 comments:

  1. Eilikrina Israelman kotzam politikous vgalame
    (Obama, Hillary)k ap thn allh meria, Bibi.
    Euxomai na feroun kapoia lush.

    Ti gnwmh exeis gia tis ekloges sto Iran?
    Egw nomizw oti egine no8eia. Pou 3ereis mporei epitelous na 3upnhsoun k n arxisoun na diamarthrontai

    ReplyDelete
  2. Όποτε βλέπω/ακούω τον Ομπάμα να μιλάει, ακούγονται πολύ ωραία με τον τρόπο που μιλάει. Μετά όμως σκέφτομαι πως αυτά που λέει δεν γίνονται και δεν στέκουν.

    Π.χ. χρησημοποιεί χρήματα φορολογούμενων, για να κρατήσει εν ζωή τον τιτανικό που λέγεται GM. Τους έκανε δημόσια επιχείρηση. Αυτό δεν στέκει.

    Κάνει πολύ μεγάλα ανοίγματα σε εξτρεμιστικές οντότητες. Θέλει φιλίες με Ιράν, Συρία, Χεσμπολά και Χαμάς. Ούτε αυτό στέκει.

    Από αυτά που δείχνουν στην τηλεόραση φαίνεται να γίνεται χαμός στο Ιράν. Και βέβαια ήταν στημένα τα αποτελέσματα. Αφού ο Μουλάδες θέλουν το πιόνι τους στην κυβέρνηση.

    Είμαι ρεπουμπλικάνος στα οικονομικά πιστέυω, αλλά ο γερό-Μακεην και η ηλίθια Παλιν δεν ήταν σωστοί. Ψήφησα Ομπάμα, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Ελπίζω οι ρεπουμπλικάνοι να βγάλουν κάποιον της προκοπής την επόμενη φορά - όχι ακροδεξιό θρησκόληπτο. Νομίζω ρεπουμπλικανός κεντρόος θα νικήσει τον Ομπάμα.

    ReplyDelete
  3. Ισραελμαν,
    ή βρες 4-5 Εβραιαραδες & Γραικους φιλοσημ να κανεις μπλογκ της προκοπης,

    ή μεινε με " ελ " εβραικου θρησκευματος & Γραικους αντισημ ψώνια,

    να χανεις το χρονο σου & τον κοπο σου...

    ReplyDelete
  4. Ton Obama to pshfisame oloi mas.
    Tous Republicans dn tous
    paw gt akrivws mplekoun thn 8rhskeia me thn politikh k s auto antistekomai. Idiaitera otan
    proerxontai apo kati sextes opws mormons klp klp
    Pantws sigoura ean ta pragmata dn ftia3oun
    (unemployment, forclosures etc) sthn 4/etia
    enas kentroos sigoura 8a einai megalos antipalos.

    ReplyDelete