Thursday, February 5, 2009

Η ΧΑΜΑΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ - ΠΙΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

Οπως συνηθήζούν τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης, να μην ενημερώνουν τους Ελληνες τις ατασθαλείες των τρομοκρατικών οργανώσεων, έτσι και σήμερα, δεν ενδιαφέρθηκαν να αναφέρουν το παρακάτω γεγονός.

Στο CAIRO, ο διαπραγματευτής της Hamas έφυγε την Πέμπτη από την Αίγυπτο χωρίς να συμφώνησει για εκεχειρία με το Ισραήλ.

Ακόμα και αν συμφώνουσε, οι εκεχειρίες για την Χαμάς ειναι τυπικότητες μόνο για να κάνουν μια ανακοίνωση, χωρίς όμως ποτέ να την τηρήσουν ουσιαστικά. Συζητήσεις, υποτίθεται πως θα συνεχιστούν, όμως εν τω μεταξύ οι ρουκέτες θα συνεχίσουν να εκτοξεύονται προς αθώους πολίτες του Ισραήλ.

Παράλληλα, κατά την έξοδο της αντιπροσωπίας της Χαμάς, Αιγύπτιοι ελενκτές στα σύνορα ανακάλυψαν στις βαλίτσες τους εκατομμύρια δολλαρίων και ευρό σε μετρητά.

Αιγύπτιοι ανέφεραν πως στην αρχή η Χαμάς δεν δέχθηκε τον έλενχο. Μετά από επιμονή των Αιγυπτίων, οι βαλίτσες ανοίχτικαν και βρεθήκανε $7 εκατομμύρια δολλάρια και 2 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά!!!

Οι Αιγύπτιοι δεν άφησαν την Χαμάς να φύγει, προτού κατέθεταν τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό σε Αιγυπτιακή τράπεζα. Αφτά τα χρήματα θα πηγαίνανε σε αγορές πολεμικού εξωπλισμού. Τώρα, ναι μεν τα σταμάτησαν, ομώς δεν διευκρινίσθηκε τι θα γίνει με τα χρήματα και από που προήλθαν - είναι γνωστό όμως πως είται ήρθαν από το Ιράν, είται από την Συρία.

Ολη η είδηση μπορεί να διαβαστεί εδώ: http://news.yahoo.com/s/ap/20090205/ap_on_re_mi_ea/ml_mideast_diplomacy_3

No comments:

Post a Comment