Monday, February 23, 2009

Η Τρομοκρατία Συνεχίζεται.

Την Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου, 2009, στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων κατάφεραν να σταματήσουν μία Τρομοκρατική επίθεση μεγάλης κλίμακας ενάντια του στρατού ή κάποιας από τις μικρές συνοικίες στο νότιο Ισραήλ, στα σύνορα της πόλης Κισσουφίμ.

Το συμβάν έγινε την Δευτέρα το πρωί όταν η στατιωτική δύναμη Γκολάνι εντόπισε δύο Παλαιστίνιους να βάζουν εκρηκτικά στα σύνορα.

Οι στρατιώτες πέρασαν μέσα στην Γάζα και αντάλαξαν πυρά με τους ένοπλους οι οποίοι διέφυγαν. Ένα αερομαχητικό ειδοποιήθηκε το οποίο επιτέθηκε στο αυτοκίνητο διαφυγής των Τρομοκρατών.

Παλαιστίνιοι ανέφεραν πως δύο άνθρωποι τραυματίστικαν ελαφρά και ένα κτίριο χτυπήθηκε.

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλάμικ Τζιχάντ, μέσω της ιστοσελίδας της, είπε πως η επίθεση ήταν μία προσπάθεια απαγωγής Ισραηλινών στρατιωτών. Η οργάνωση είπε πως επιτέθηκε ένα σπίτι στην Γάζα όπου υποτίθεται πως βρισκόντουσαν Ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις, λίγο πριν το Ισραηλινό αερομαχητικό καταστρέψει το κτίριο.

Εν τω μεταξύ, την Δευτέρα, Τρομοκράτες από την Γάζα, εκτόξευσαν δύο πυραύλους Κασσάμ σε πολίτες του νοτίου Ισραήλ. Ο ένα πύραυλος χτύπησε ανοιχτή περιοχή της Σηααρ Χανεγκεβ και ο δεύτερος πύραυλος χτύπησε έναν χώρο στην πόλη Σντερότ. Δεν υπήρξαν θύματα ή ζημιές.

No comments:

Post a Comment