Saturday, February 14, 2009

Η ΧΑΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

Ta gegonota se afto to arthro eginan to perasmeno Savato-Kyriako (7-8 Fevrouariou).

Anadimosieysi aftou toy arthrou giati polloi kanoun sxolia pws to Israil kai oi Aigyptos den anoigoun ta synora. Ta synora anoigoun alla h Xamas xalaei to party. Gia perissoteres pliroforeies edo einai to link tis eidisis sto Skai.gr - mi mou lete pali oti kano propaganda!!! :) http://www.skai.gr/master_story.php?id=109915 To pernane poly elafra to thema, alla tha boresete na vrite ektenestera arthra sta pio antikimenika ksena mesa mazikis enimerosis.

Ακόμα και τα Ηνωμένα Εθνη επιτέλους συνηδητοποιούν τι σημαίνει η Χαμάς.

Από το τυπικό τέλος της Ισραηλινής επέμβασης, το Ισραήλ και ο ΟΗΕ στέλνουν διαρκώς προμήθειες φαγητού και φαρμάκων προς τους Παλαιστινίους.

Αδικα ομώς, αφού η Τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς με το Δικτατορικό καθεστώς που έχει επιβάλει στους Παλαιστίνιους πολίτες, κλέβει και λεηλατεί τα φορτηγά. Ετσι τα Ηνωμένα Εθνη αναγκάστηκαν να διακόψουν τις μεταφορές προμηθειών προς την Γάζα.

Αυτό είναι μία τρανταχτή δικαίωση για το Ισραήλ και την πολιτική που έχει ακολουθήσει στο θέμα της Γάζας.

Ας σημειωθεί εδώ πως κατά την διάρκεια της επέμβασης εναντίων της Χαμάς, το Ισραήλ έστελνε συνεχώς προμήθειες και ανθρωπιστική βοήθεια προς στους Παλαιστινίους. Τότε που η Χαμάς ήταν απασχολημένη με το πόλεμο δεν είχαν δυνάμεις τα κλέψουν. Τώρα εν καιρό ‘ειρήνης’ ούτε ο ΟΗΕ δεν μπορεί να βγάλει άκρη με την Χαμάς! Αυτό εστί Χαμάς!!

Επίσης ο ΟΗΕ επιτέλους κατάλαβε πως η Χαμάς χρησημοποιεί παιδιά ως Ανθρώπινες Ασπίδες, και τα εκπαιδεύει για πόλεμο και επιθέσεις αυτοκτονίας. Οπως αναφέρεται στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο ΟΗΕ απλά θα ερευνήσει αυτά τα δύο θέματα.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην Ελλάδα λόγο ανεπάρκειας σωστής δημοσιογραφίας, τίποτα ή πολύ λίγα αναφέρονται επί της Χάμας, και ετσί αφού ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στο σκοτάδι, διωργανώνει για την Κυριακή πορεία και συναυλία υπέρ της "Ειρήνης στην Παλαιστίνη". Γιατί δεν το λένε "Ειρήνη στο Ισραήλ"? Στο Ισραήλ φαίνεται πως έχουν είδη ειρήνη και κανείς δεν πεθαίνει από την οργανωμένη Τρομοκρατία! (σαρκασμός).

Καθώς στην Ελλάδα κάνουν συναυλίες και πορείες υπέρ της Παλαιστίνης, στο Ισραήλ έπεσαν άλλοι δύο πύραυλοι, μεγάλου βελινεκούς τύπου Grad, το οποίο είναι εισαγώμενο από το Ιράν.

Αναρωτιέμαι,... θα ειπωθεί κάτι για την τρομοκρατία της Χαμάς ή θα είναι, ως συνήθως, ένα μπάχαλο αναρχικών και αριστερών, υποκριτών Κουμουνιστών με κλισέ συνθήματα κατά του Ισραήλ και της ΗΠΑ και το παραδοσιακό καψιμό αμφοτέρων σημαιών?! Σίγουρα το δεύτερο θα γίνει!

2 comments:

  1. "Καθώς στην Ελλάδα κάνουν συναυλίες και πορείες υπέρ της Παλαιστίνης, στο Ισραήλ έπεσαν άλλοι δύο πύραυλοι, μεγάλου βελινεκούς τύπου Grad, το οποίο είναι -εισαγώμενο- από το Ιράν."

    Για τα εξαγώμενα δε μιλάμε;
    Αλλά έτσι είναι οι φασίστες...

    Εδώ δεν είναι αμέρικα.

    Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε ανθρωπάκο που προσκυνάς το χρήμα και πουλάς την συνείδηση σου.

    Όσο και να ψάχνεις συμμάχους στη Ελλάδα δε θα βρεις. Ούτε εσύ ούτε οι εντολοδόχοι σου.

    ReplyDelete
  2. Λαλάκι,

    τι γλυκό όνομα! Βρε Λαλάκι, αφού δεν μπορείς να διαψεύσεις τις ειδήσεις και τα γεγονότα, γιατί μολύνεις το μπλογκ με φράσεις χωρίς υπόσταση?

    ReplyDelete