Thursday, February 5, 2009

Τα Παιδιά της Χαμάς!

Έχω βρεθεί σε θερμές συζητήσεις όπου εξηγώ πως η Χαμάς και οι άλλες Τρομοκρατικές οργανώσεις εκπαιδεύουν και στέλνουν παιδιά ηλικίας 13 με 18 σε επιθέσεις αυτοκτονίας. Ανθρωποι οι οποίοι δεν παρακολουθούν τις ειδήσεις ή τα μέσα ενημέρωσεις "ταϊζουν" αντι-Ισραηλινές ειδήσεις, απλά αρνούνται να το πιστέψουν.

Υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα από παιδιά που πιάστηκαν προσπαθώντας να φέρουν σε πέρας την επίθεση αυτοκτονίας. Παράλληλα, η Χαμάς και οι λοιποί Τρομοκρατικοί οργανισμοί, με υπερηφάνια προωθούν βίντεος της εκπαίδευσης που περνάνε τα παιδιά.

Δείτε αυτό το παραδειγματικό βίντεο:

2 comments:

  1. Γιατί άραγε; Καμία προπαγάνδα δε μπορεί να εξηγήσει, γιατί ένας πατέρας "αναγκάζεται" να θυσιάσει το παιδί του.

    ReplyDelete
  2. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Δικτατωρικός ιμπεριαλιστικός Μουσουλμανικός φανατισμός. Είναι ένας τόσο διαφορετικός κόσμος που φαίνεται τελείως απίστευτο.

    Η Ευρώπη είδη έχει πέσει στα χέρια αυτού του ιμπεριαλισμού, κυρίως στην Αγγλία, Γαλλία, και σε λιγότερο βαθμό στην Ισπανία και την Ιταλία. Στην Αγγλία και στην Αυστραλία οι Μουσουλμάνοι Ιμάμς είχαν την απαίτηση από την Αγγλική και Αυστραλιανή κυβέρνηση να επιβάλουν Sharia, που σημαίνει τον Ισλαμικό Νόμο ο οποίος υποτίθεται πως θα πρέπει να είναι ανώτερος από τους νόμους και το σύνταγμα της κάθε χώρας.

    Σιγά σιγά έρχονται και στην Ελλάδα. Είδη έχουν κάνει αιτήσεις για άνοιγμα Τζαμιού και Μουσουλμανικού νεκροταφείου. Αυτό δεν με προβληματίζει, έχουν κάθε δικαίωμα της ελευθερίας να προσεύχονται όπου θέλουν, αλλά μόλις οι μουσουλμάνοι περάσουν το 10% σε ποσοστό κατοίκων στην Ελλάδα, θα αρχίσουν και εδώ να απαιτούν παράλογα πράγματα.

    Οι μάζες, σε κάθε πορέια που κάνουν στην Αθήνα με την κλασική ρούτα της πλατέια συντάγματος, Αμερικάνικη πρεσβεία και μετά Ισραηλίνη πρεσβεία και το κάψιμο των σημαιών, διαμαρτίρονται για τον Αμερικανο-Ισραηλινό ιμπεριαλισμό οι οποίοι είναι ανύπαρκτοι.

    Είναι καιρός να δούμε και να προσέξουμε τον άλλον, τον πραγματικά επικίνδυνο ιμπεριαλισμό.

    Δες αυτό το video, το οποίο το λένε οι ίδιοι τι πρόκειται να κάνουν:
    http://www.youtube.com/watch?v=i08L09V0_sg

    Φιλικά
    Israelman

    ReplyDelete