Wednesday, April 29, 2009

Μουσουλμανικό Δημογραφικό Κύμα

Το παρακάτω βίντεο δείχνει την πραγματικότητα της Ισλαμοποίησης του Κόσμου.

Αν οι Μουσουλμάνοι αποδέχονταν τον Δυτικό τρόπο ζωης δεν θα με απασχολούσε. Αν όμως αυτοί οι Μουσουλμάνοι συνεχίσουν να είναι εξτρεμιστές όπως τώρα που ακόμα δεν είναι πλειοψηφία και απαιτούν να επιβληθεί Σαρία, τί θα γίνει όταν γίνουν οι περισσότεροι?



http://israelyesgr.blogspot.com/

30 comments:

  1. Το βίντεο δεν λειτουργεί, ούτε το αντίστοιχο αγγλόφωνο στο YouTube. Ύποπτο?

    ReplyDelete
  2. Kazantzidis AnastasiosApril 30, 2009 at 2:21 AM

    Επειδή το θέμα είναι σοβαρότατο, με αφορμή το ΦΙΤΝΑ και το βίντεο αυτό, έγραψα αυτό το άρθρο και το πόσταρα στο μπλόγκ μου όπως και το έστειλα και στα χάλια όπου γράφω τακτικά.

    http://vroutos.blogspot.com/2009/04/2221.html

    Αν και διαφωνώ σε πολλά που γράφονται σε αυτό το φιλοισραηλινό μπλόγκ, με κάποια άλλα προβληματίζομαι ...

    καλή πρωτομαγιά

    ReplyDelete
  3. Το πρόβλημα μάλλον ήταν προσωρινό στο ΓιουΤουμπ.

    Το πρόγραμμα τoυ YouTube για τους υπότιτλους βρίσκεται στη Beta φάση - είναι καινούργιο και μερικές φορές κολλάει. Αλλά η Μαριλενα είπε ότι και το αγγλόφωνο δεν λειτουργούσε.

    Το δοκίμασα και με Firefox και Internet Explorer. Αυτήν την στιγμή παίζει 30 Απριλίου 7:35 το βράδυ.

    ReplyDelete
  4. Με νεο γιουζερνεμι.
    Πολλοι κρυφοι αντισημ πλακωσανε & δεν γουσταρω...

    ReplyDelete
  5. Με γεια το καινούργιο ονοματάκι :)

    ReplyDelete
  6. Καλες οι διαπιστωσεις,το θεμα ειναι τι να κανουμε...

    Βλεπεις στην Αμερικη,οι ισλαμιστες εκμεταλλευονται ολο το ¨φιλελευθερο ¨φιλοεγκληματικο καθεστως & ετσι,αν δεν κανουν συμμετοχη σε τρομοκρατια,δεν θα παθουν τιποτα...

    ReplyDelete
  7. Ακριβώς, τι να κάνουμε? Εμένα μου φαίνεται τελέιως χαμένο το παιγχνίδι. Εδώ και χρόνια το λένε για το Ισλάμ. Ο φιλελεύθερος, στα λάθος πράγματα, Δυτικός κόσμος κοιμάται.

    Γι'αυτό είναι σημαντικό το Ισραήλ να είναι και να παραμείνει σαν Εβραϊκό Κράτος του Ισραήλ, όχι απλά Κράτος του Ισραήλ. Τα ίδια στατιστικά είναι και στο Ισραήλ. Ο Λίμπερμαν έχει δίκιο πως πρέπει να χωριστούν οι Εβραίοι από τους Άραβες.

    Η Ευρώπη που σχεδόν αντιπροσωπεύται τώρα από Μουσουλμάνους, είναι επόμενο να είναι φιλοπαλαιστινιακή. Και θα γίνει χειρότερα!!

    Εκτός αν αρχίσουν τις απελαύσεις, αλλά δεν πρόκειται να γίνει με τίποτα.

    Διάβασα το άρθρο του Kazantzidis Anastasios που ανέφερε πιο πάνω και τρόμαξα. Σαν ταινία τρόμου είναι, που όμως δεν απέχει από την κοντινή, μελλοντική πραγματικότητα.

    Kazantzidis Anastasios,
    θα έπρεπε να ανοίξεις το μπλογκ σου στα σχόλια.

    Για αυτό ακριβώς που φοβάσαι για την Ελλάδα, το ίδιο φόβο έχει και το Ισραήλ. Η διαφορά είναι πως το Ισραήλ εκτός της έμμεσης Δημογραφικής "επίθεσης" έχει και τις άμμεσες Τρομοκρατικές επιθέσεις.

    Η Ελλάδα (και όλη η Ευρώπη) έχει πόλλα κοινά με το Ισραήλ, και όσο γρηγορότερα το καταλάβουν οι κυβερνήσεις τώρα που είναι ακόμα Χριστιανικές, τόσο το καλύτερό. Μετά θα είναι πολύ αργά, όπως ακριβώς το περιγράφεις στο άρθρο σου. Πολύ καλογραμμένο!!

    ReplyDelete
  8. Δεν μπορουμε να απελασουμε τους Μωαμεθ.,
    μπορουμε να απογορεψουμε τα τζαμια που κηρυσσουν τη Σαρια &
    να επιβαλλουμε ρεφορμισμο,
    απαγορευοντας την απαγορευση χειροτονιας παντρεμενων ανδρων & γυναικων μουφτηδων.

    Ομως,για να γινει τετοια κινηση,πρεπει προηγουμενως να απαγορευτει η διακριση αυτη στην ...Καθολικη εκκλησια.

    Χρειαζεται αλλαγη πολιτικης φιλοσοφιας των Αμερ.

    Με "θρησκευτικη ελευθεριοτητα",
    μπατε σκυλοι αλεστε,
    αφηνοντας τις εκκλησιες,τζαμια,συναγωγες να παραβιαζουν τους νομους περι ισοτητας,
    επιτρεποντας τη περιτομη σε ανηλικους,
    τοτε θα παμε κατα...Ισραηλ που λεγε & ο κακοψυχος Παρασκευαιδης...

    ReplyDelete
  9. giati na perimeneis to iran otan to exeis etimo?
    ta palikaria pou ta kaloekpedeysan oi amerikanoi ston polemo kata tou komounosmou eine pia etima

    Μπορεί το Πυρηνικό Οπλοστάσιο του Πακιστάν να πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν; Το ερώτημα εύλογα προκύπτει μετά τις δραματικές εξελίξεις στις Βορειοδυτικές Επαρχίες της χώρας και μας προσγειώνει στην πραγματικότητα οτι ο κίνδυνος δεν είναι μόνο οι υποθετικές δυνατότητες του Ιράν και της Βόρειας Κορέας να κατασκευάσουν πυρηνικά όπλα αλλά η αρπαγή ενός υπαρκτού πυρηνικού οπλοστασίου από ακραίους ισλαμιστές Φονταμενταλιστές.

    Παρά τη σιωπή που περιβάλλει το παραπάνω ενδεχόμενο είναι βέβαιο ότι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι -το Νέο Δελχί αλλά και η Ουάσιγκτον- έχουν ήδη σχεδιάσει είτε την εξουδετέρωση είτε την αρπαγή του Πυρηνικού οπλοστασίου του Πακιστάν.
    Ανεξάρτητα από την πλήρη αποτελεσματικότητα που μπορεί να έχουν παρόμοιου τύπου χειρουργικές επεμβάσεις, ένα είναι βέβαιο ότι σε πολιτικό επίπεδο θα πριμοδοτήσουν την αστάθεια και εντός του Πακιστάν αλλά και στο Αφγανιστάν.
    Για να είναι αποτελεσματική μια παρόμοια επιχείρηση πρέπει να γίνει σε ασφαλή χρόνο πριν δηλαδή οι Ταλιμπάν πλησιάσουν επικίνδυνα τις εγκαταστάσεις: Ετσι ο πυρηνικός αφοπλισμός του Πακιστάν θα ισοδυναμεί με ομολογία ότι επίκειται η πλήρης επικράτησή τους, θα είναι με άλλα λόγια η χαριστική βολή στην κυβέρνηση του Ισλαμαμπάντ.
    ΗΜΕΡΗΣΙΑ
    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=14053&subid=2&pubid=8377202


    ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ Oσο ασφαλές και αν φαίνεται σήμερα το πυρηνικό οπλοστάσιο του Πακιστάν, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών εκφράζει ανησυχίες για το τι θα μπορούσε να συμβεί αν οι προελαύνοντες πακιστανοί Ταλιμπάν καταφέρουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Ισλαμαμπάντ. «Η ασφάλεια των πακιστανικών πυρηνικών κεφαλών είναι ένα ζήτημα για το οποίο έχουμε πολύ ξεκάθαρες διαβεβαιώσεις εκ μέρους του στρατού και της κυβέρνησης του Πακιστάν» δήλωσε η αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox.
    Οπως εξήγησε η κυρία Κλίντον, «μια από τις ανησυχίες μαςείναι ότι αν το χειρότερο, το αδιανόητο συμβεί ποτέκαι οι προελαύνοντες Ταλιμπάν, τους οποίους ενθαρρύνει και υποστηρίζει η Αλ Κάιντα, και άλλοι εξτρεμιστές καταφέρουν ουσιαστικά να ανατρέψουν την κυβέρνηση στην περίπτωση που αποτύχει να τους καθυποτάξει, τότε θα αποκτούσαν τα κλειδιά του πυρηνικού οπλοστασίου του Πακιστάν. Δεν μπορούμε ούτε να το διανοηθούμε.Δεν μπορούμε να αφήσουμε την κατάσταση να συνεχιστεί άλλο. Γι΄ αυτό πιέζουμε τόσο σθεναρά ώστε οι Πακιστανοί να συσπειρωθούν σε μια στρατηγική να επαναποκτήσουν τον έλεγχο σε όλη την έκταση της επικράτειάς τους».
    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=265494&ct=2&dt=28/04/2009

    ReplyDelete
  10. to idrima freedom house ( pou exei edra tin ameriki ) dimosieyse ton etisio katalogo gia tin eleytheria tou typou ston kosmo . http://www.freedomhouse.org/uploads/fop/2009/FreedomofthePress2009_tables.pdf
    h krisi tou gia to israil ? partly free . exei dromo h dimokratia ekei ...

    ReplyDelete
  11. Βλέπεις το ποτίρι μισοάδειο αντί μισογεμάτο.

    Partly Free είναι και στην Ιταλία και είναι μία θέσει πιο κάτω από το Ισραήλ.

    Επίσης όλα είναι σχετικά, έτσι αν δεις την ανάλυση στο τέλος έχει την Ελευθερία του τύπου μέσα στην Δυτική Ευρώπη, όπου η Ιταλία και η Τουρκία είναι NOT Free.

    Στο σύνολο των 195 κρατών το Ισραήλ βρίσκεται στην θέση 71.

    Η ΕΛΛΑΔΑ παρόλο που έχει Free βρίσκεται στην θέση 63 (πολύ κοντά με το Ισραήλ) και πιο ΚΑΤΩ από χώρες όπως οι Ουρουγουάη, Γκάνα και πολλές άλλες που δεν θα θεωρόυσες ανεπτυγμένες ή πολιτισμένες!!!!!

    Βεβαίως οι περισσότερες χώρες στο γκρουπ της Μέσης Ανατολής έχουν ΝΟΤ Free.

    Επομένως, λίγο σοβαρή ανάλυση παρακαλώ. Μην πετάμε μια κουβέντα και βγάζουμε λάθος συμπεράσματα.

    ReplyDelete
  12. Αυτα τα κωλοιδρυματα ειναι υπουλα μαγαζια του διεθνους σοσιαλκομμουνισμου,μαζι με " Διεθνεις Αμνησιες " κλπ...

    Μπορουν να πα να γ*μιθουν...

    ReplyDelete
  13. symperasma den vgazo ego . ta xalia tis elladas ta xero . opote ekei eine pio xalia vlepo. giati theorie oti i italia tou aytokratoros eine kaliteri ? alos evgale to symperasma. ego aplos to anadimosieyo.

    ReplyDelete
  14. O Χαρισμάτικ όπως πάντα έξω από τα δόντια :)

    Ναι δεν είναι και πολυ της εμπιστοσύνης αυτές οι έρευνες. Δεν καταλαβαίνω πως βγάζουν το Ισραήλ Partly Free όταν o Gideon Levy μπορεί να γράφει αυτα που γράφει σε εφ. που είναι και εβραιόφωνη και αγγλόφωνη με αναγνώστες στο Ισραήλ και ανά τον κόσμο.

    Μήπως επειδή το Ισραήλ δεν άφησε δημοσιογράφους να μπουν στην Γάζα? Έχουν γραφτεί πάρα πολλά πάνω σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα, υπέρ και κατά.

    Αν αφήναν να μπουν ξένοι δημοσιογράφοι στην Γάζα και σκοτωνόταν κανένας, θα είχαμε κατακραυγή. Ίσως ήταν προς το συμφέρον του Ισραήλ να είχε δημοσιογραφία από Δυτικούς δημοσιογράφους αφού χωρίς αυτούς οι μόνες ειδήσεις που περνούσαν στον έξω κόσμο ήταν φιλτραρισμένες από τους τοπικούς δημοσιογράφους της Χαμάς και των αραβικών καναλιών Αλ Τζαζίρα και Αλ Αραμπίγια - άκρος αναξιόπιστοι.

    Πιστεύω 2 ήταν οι λόγοι που δεν άφησαν δημοσιογράφους να μπουν.
    1. μην σκοτωθούν και κατηγορηθεί το Ισραήλ.
    2. μην χαλάσουν την επιχείρηση με το να κυκλοφορούν και να χώνουν την μύτη τους εκεί που δεν πρέπει και μέσω αυτών η Χαμάς να παίρνει κρίσημες πληροφορίες.

    ReplyDelete
  15. tora pou eipe kai o xarismatikos gia komounistes ti thimithika re pedi ...
    Murray Bookchin, Judith Butler, Noam Chomsky, Eric Hobsbawm, Karl Marx, Harold Pinter, Erich Fromm, Naomi Klein ,Howard Zinn, Rosa Luxemburg, Emma Goldman, Rose Schneiderman, Muriel Rukeyser , Susan Sontag.
    to Jewish Communist Party (Poalei Zion) stin rossia tous evreous anarxikous kai teleytea ton diko mas Benarogia kai to kinima ton servitoron stis saloniki tora gia tous bolsevikous kai tin epiroi ths evraikis kinotitas ti na po
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_Bolshevism
    merika gia arxi.
    ta parapano den eine kathilou me arnitiki skopia h vlema . o grafon exei mia ropi pros ta ekei tin opoia klironomise apo ton synxoremeno papou tou pou xathike polemontas tous gernanofasistes .
    opoios perase apo kimpouts sto israil xerei ti tha pei sosialismos . afta gia na min leme aidies

    ReplyDelete
  16. mou fenete ores ores re pedi oti merikoi den peiran xambari apo tin istoria tou laou tous . vathia nyxta re gamoto

    ReplyDelete
  17. re esy israeliman mou fenete oti nomizeis oti pisteyoume ston ai vasili . les oi israilinoi na min diavazoun istoria ? gia thimisou ti epathan oi amerikanoi sto vietnam apo tous dimosiografous . les na tous lipithikan? mi re .oxi tin noimosyni mas

    ReplyDelete
  18. xexasa ton Trotsky .ti na po anekdiigitos eime

    ReplyDelete
  19. Πήραμε φόρα...

    υπάρχουν Εβραίοι σε όλο το πολιτικό φάσμα.

    Όπως έπεσε το Κουμουνιστικό σύστημα στην Ρωσία, έτσι άρχισε να πέφτει και στα Κιμπούτσ. Οι κάτοικοι των κιμπούτσ, έβγαινα έξω και πέρναν μία γεύση του καπιταλισμού και δεν γυρίζανε. Ο μόνιμος πλυθησμός των κιμπούτσ έπεσε τόσο πολύ που τα περισσότερα το γύρισαν σε σοσιαλο-καπιταλισμό για να μπορέσουν να επιβιώσουν κοινωνικά και οικονομικά.

    Η ξαδέρφη μου κάνει πανεπιστήμιο σε κιμπουτσ - εγώ έχω μόνο περάσει σαν τουρίστας.

    Τώρα βέβαια θα μου πεις με τα σκατά της Παγκόσμιας οικονομία εγώ αισθάνομαι πως και ο Καπιταλισμός μάλλον καταρρέει? Θα δούμε... έναν μέσο δρόμο χρειαζόμαστε. Τα άκρα βλάπτουν.

    Για τους δημοσιογράφους, και για τους λόγους του Βιετνάμ δεν άφησαν δημοσιογράφους να μπουν - δεν το αρνούμαι. Στο σχόλιό μου είπα πως "ΙΣΩΣ" να ήταν προς στο συμφέρον του Ισραήλ να είχαν δυτικους δημ. Το "ίσως" ήταν σκόπιμο, όχι τυχαίο.

    Να θυμήσω πως όταν έφυγαν οι Αμερικάνοι από το βιετνάμ, μετά από κοινωνική και δημοσιογραφική πίεση, στο βιετνάμ έγινε γεννοκτονία με 3 Εκατομμύρια δολοφονίες.

    Γι'αυτό και στο Ιράκ δεν πρέπει να φύγουν από την μία μέρα στην άλλη, και ο Ομπάμα που έκανε τεράστια κριτική και φώναζε να φύγουν, που είναι? Ακόμα εκεί είναι και ακολουθεί την ίδια πολιτική του Μπούς, σιγά-σιγά και βλέπουμε... και όσοι φέυγουν από το Ιρακ τους στέλνουμε το Αφγανιστάν και μετά μάλλον στο Πακιστάν για να βοηθήσει τον Πακιστανικό στρατό με τους Ταλιμπάν.

    ReplyDelete
  20. na min trelathoume omos . olo to sosialistikokoumounistikoanarxiko kinima se ideologiki vasi stirixtike apo evreous. stin ameriki idios apo tous evreous pou metanasteysan ekei apo rosia. min trelathoume kai diagrapsoume en mia nyxti kai me elafra tin synidisi tous evreous aristerous. ti na thimomaste gamoto ton Maddoff??? eleos . ego exo perasei arketa apo kimputs kai oxi mono san touristas ekana texnika erga. epatha plaka ekei. ase pou oi megaliteres eteries sto israil ekei stirixthikan.

    ReplyDelete
  21. tha trizoun ta kokala tou Morris Hillquit gamoto . eleos . parepiptontos o gauros kerdise to kypelo kai eime stenaxorimenos an kai arianos

    ReplyDelete
  22. parepiptontos ego perasa apo to Kibbutz Hatzerim douleyontas gia tin netafim . opoios den xerei ti eine h neta eine agramatos. ton kero ekeino syzousa me mia evrea eipa na mino ekei oli mou tin zoi alla den edese to glyko . gia ton filo mou ton xarismatikoapotetio mia systasi mono. DIAVASMA na pame mprosta. alla exei elipseis opos elege kai o gnostos kathigitis sto sxolio

    ReplyDelete
  23. Σχολιοδιαρροια του αρειανου...

    Ειναι ιστορικη αληθεια οτι οι Εβραιοι σε ποσοστο 80-20 στηριζουν αριστερα κομματα & πολιτικες.

    Ετσι συνεβαινε στην Ευρωπη,πριν το Ολοκαυτωμα,ετσι γινεται τωρα στο Αμερικα.

    Σημασια εχει οι Εβραιοι να βγαζουν φραγκα & να εχουν δυναμη,γι' αυτο πρεπει να κοψουν τους μικτους γαμους με γκοημ & να κανουν 4 παιδια ( 6 οι γεννημενοι πλουσιοι...).

    Μονο οι ορθοδοξοι ψηφιζουν Ρεπ,ολοι οι αλλοι πανε Δημ...

    ReplyDelete
  24. to peires xampari ? den mas to eleges prin omos ? kita kita . ne ne kofte tous miktous gamous tha lithoun ola . pantos ego thn eliza tha thn thimame me agapi . kai afti emena :))

    ReplyDelete
  25. re afasia o xaritodiplomenos vre mpas kai dikeouse kanena komati apo tin periousia ton Rothschild?? kita o kosmos pos xerete otan oi aloi exoun ta franga . vre mpas na pao ego kata latsi meria kai esy kata fix na mas kopsoun epidoma na gyrisoume kai ton bloger piso ?????? RE TA LEFTA EINE ALLOUNOUUUUUUUUUUUUUU XYPNAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  26. Υπαρχει αρθρο μου στο σαητ Κοεν,οπου λεω για μικτους γαμους & πολυτεκνία...

    Εδω ...Πολυτεκνειο,που θα λεγαν τα κομμουνια...

    ReplyDelete
  27. gia ton fix sygnomi merikoi akoma klene :( tous moudiase tous elinoevreous me to syneteraki tou ton Maddoff . pane kalitera kata alatini i victor resti . ama den tote eythia gia omilo david sigoura pragmata

    ReplyDelete
  28. re fasistako epidi exeis arthro na paro kampseis ??? eleos tin kathe malakia tou kathena fasista na tin kano shmea ? edo kai xronia sas kai mas pidane diaforoi thes na kano pali istoriki anadromi ?????? xynese vlepo . den thimame tote pios edose tin gyneka tou se ena farao na tin pidixoun gia na glytosei o periousios . tha thimitho omos pou tha mou paei .

    ReplyDelete
  29. to thimithikaaaaaaa tin doulia tin ekane o abraham . ekane tramba tin sarah gia kati kopsidia. o theos vevea antedrase kai synevisan diafora. mexti kai o farao nomize oti eine kori tou . otan emathe oti eine gyneka tou tou thn gyrise elafros metaxirismeni kai se kali katastasi piso. o alos vevea ta kopsidia ta kratisse . o pharao prepei na konomise kati afrodisia apo tin ypothesi . prosexos kai ales istories agapis

    ReplyDelete
  30. bloger grapse kati giafto
    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1009810&lngDtrID=245
    arketa asxolithika me ton vlameno. mou keei fea ousia .

    ReplyDelete