Sunday, April 5, 2009

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ σε Όποιον Πουλά Ακίνητη Περιουσία σε Εβραίο!

Φώτο του Ariel Jerozolimski - Ιερουσαλήμ

Η Παλαιστινιακή Αρχή έδωσε ακόμα μία προειδοποίηση στους Παλαιστίνιους που σκέφτονται να πουλήσουν το σπίτι τους ή άλλο οικοδόμημα ή οικόπεδο σε Εβραίους και πως όποιος παραβεί αυτήν την διαταγή θα κατηγορηθούν με «ύψηστη προδοσία» - η οποία κατηγορία συνοδεύεται με την Θανατική Ποινή!!!

Αυτή η τελευταία ανακοίνωση της Τετάρτης εκδώθηκε από τον Αρχηγό Ισλαμιστή Δικαστή της Παλαιστινιακής Αρχής, Sheikh Tayseer Rajab Tamimi, ο οποίος υπενθύμησε στους Παλαιστίνιους της υπάρχουσας fatwa [Θρησκευτική Εντολή] που τους απαγορεύει να πουλούν ακίνητη περιουσία στους Εβραίους.

Επίσης είπε πως αυτή η απαγόρευση ισχύει και για τους μεσίτες ή μεσάζοντες που ανακατεύονται σε τέτοιες ενέργειες.

Ο Sheikh Tamimi επίσης απαγόρευσε την ενοικίαση ακινήτων σε Εβραίους και Εβραϊκούς οργανισμούς με την δικαιολογία πως θα απλώθεί διαφθορά, ηθική, πολιτική, και εσωτερικής ασφάλειας.

Αμέτρητοι Παλαιστίνιοι έχουν δολοφονηθεί τις τελευταίες τρεις δεκαετίες επειδή υπήρξε ο υποψία πως θα πουλούσαν την ακίνητη περιουσία τους σε Εβραίους ή οτί θα ήταν μεσίτες σε μία τέτοια συναλλαγή.

Πολλές fatwas [Θρησκευτικές Εντολές] που εκδόθηκαν από τους Ισλαμιστές Κληρικούς της Παλαιστινιακής Αρχής λένε πως οι κατηγορούμενοι θα αντιμετωπίσουν την Θανατική Ποινή.

http://israelyesgr.blogspot.com/

1 comment:

  1. Οταν οι βαρβαροι μαγαριζουν τη Δικαιοσυνη,δινουν κακη φημη στη θαν. Ποινη...

    ReplyDelete