Friday, April 10, 2009

Χες(ε)Μπόλικη Τρομοκρατία.

Χάρτης: Η χερσόνησος του Σινά.

Ακόμα κάτι που τα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν ανέφεραν. Η Αίγυπτος σταμάτησε οργανωμένη Τρομοκρατική επίθεση της Χεζμπολά με πολλούς τουριστικούς στόχους στην χερσόνησο του Σινά, στην Αίγυπτο που είναι δημοφηλείς προορισμοί για Ισραηλινούς και Αιγύπτιους τουρίστες.

Έχουν συλλάβει 49 άτομα ύποπτους για την οργάνωση της επίθεσης, προσπάθειας λαθρομεταφοράς όπλων στην Γάζα και τον προπαγανδισμό της Σηιτικής ιδεολογίας εκ μέρους της Χεζμπολά - ή όπως μου αρέσει να την λέω Χεσ(ε)Μπόλικα :)

Το Σινά υπολογίζεται ότι θα το επισκεφτούν περίπου 30 χιλιάδες Ισραηλινοί κατά την διάρκεια των διακοπών του Εβραϊκού Πάσχα (Pesach) (By the way: Χαγκ Σαμέαχ, Hag Sameach για το Εβραϊκό, και Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση για το Χριστιανικό Πάσχα!), παρά τις προειδοποιήσεις για την ανασφάλεια στην περιοχή.

Επίσης σε άλλο συμβάν η Αίγυπτος συνέλαβε 15 άτομα την Παρασκεύη με την υποψία πως κατασκεύαζαν πυραύλους με προορισμό την Γάζα μέσω τούνελ. Οι αρχές κατασχέσαν 60 εξωτερικούς κάλικες των πυραύλων σε ένα μεταλουργείο σε πόλη του Σινά κοντά στα σύννορα με την Γάζα. Μέσα στα 15 άτομα που συνελήφθησαν ήταν και ο ιδιοκτήτης του μεταλουργείου.

Προσωπική μου άποψη αυτή, έχουμε άλλο ένα αποδεικτικό στοιχείο της επιτυχίας της επέμβασης του Ισραήλ στην Γάζα. Έσφιξαν οι κώλοι και όλοι πήραν κάποιο μάθημα... πρώτες ύλες δεν περνάνε στην Γάζα ή και τα μεταλουργεία στην Γάζα έχουν καταστραφεί από τις Ισραηλινές επιθέσεις. Έτσι δεν μπορούν να κατασκευάσουν πυραύλους μέσα στην Γάζα και το στάδιο της παραγωγής πυραύλων μεταφέρθηκε στην Αίγυπτο. Όμως και της Αιγύπτου τα οπίσθια έσφιξαν αφού τώρα είναι λίγο πιο δυναμικοί στον έλεγχο και καταπολέμηση της τρομοκρατίας προοριζόμενης προς το Ισραήλ!!

Όλες οι λεπτομέρειες της γρήγορης εκτέλεσης των συλλήψεων και για τα δύο συμβάντα παραπάνω βρίσκονται σε δύο διαφορετικά άρθρα στην ιστοσελίδα της Jerusalem Post.

http://israelyesgr.blogspot.com/

7 comments:

  1. Σε συνέχεια των προηγούμενων σχολίων στο προηγούμενο άρθρο για τα πυρηνικά, η ιδανική κατάσταση θα ήταν να μην είχε κανένας. Όμως αυτό είναι ουτοπία και αφού υπάρχουν συμφωνώ με το σχόλιο του Χαριλοτζι.

    Με ενοχλεί που τα έχει το Πακιστάν, που παρόλο που είναι σήμερα "σύμμαχος" της Αμερικής, απο την μια μέρα στην άλλη αυτό μπορεί να αλλάξει με απλά και μόνο ένα πραξικοπιματάκι από τους Ταλιμπάν.

    Η Ινδία δεν με ενοχλεί και τόσο γιατί η θρησκεία τους δεν είναι φανατική και έχουν μία πιο αναπτυγμένη οικονομία που δεν τους συμφέρει να κάνουν χρήση πυρηνικών.

    Η λογική του ότι "...αφού έχει η Αμερικη και το Ισραήλ, γιατί να μην έχει και το Ιράν..." είναι 100% λάθος. Είναι σαν να λέμε "...η Ελληνική Αστυνομία οπλοφορεί, γιατί τότε να μην οπλοφορούν και όλοι οι Έλληνες πολίτες, και γιατί να μήν οπλοφορούν και οι κακοποιοί που φεύγουν με το ιδιωτικό τους ελικόπτερο από τον Κορρυδαλό :) ..." Δεν πάει έτσι.

    ReplyDelete
  2. Πλακα εχει ο ανωνυμος...

    Η Ευγονικη ηταν βασικα ορθη,μεχρι που τη μαγαρισαν οι ναζιστες & τη δυσφημισαν ανεπανορθωτα...

    Για τα πυρηνικα,το κακό εγινε...
    Τωρα & η κουτση Μαρια θα τα ζηταει & θα απειλει με δαυτα...

    Μεχρι & ο αρχιμπατσος Γρυλλακης,του Μητσοτακη,ηθελε πυρηνικα για τη Ψωροκωσταινα...

    ReplyDelete
  3. Βλήμα ο Ανώνυμος στο προηγούμενο άρθρο :)

    ReplyDelete
  4. τα γυρνας τώρα φασιστάκο χρυσαυγίτη ? πλάκα έτσι σπας πλάκα ? όπως ο παπούκας σου ? αντε σε καμία κλινική να πεθάνεις στον αυνανισμό ( τον Αυνάν μάλλον είχες πρόγονο ) να πουλάς το σπερμα σου σε μπουκαλάκια του ενος ml να κονομισεις. καλά το καταλαβα αριε φασιστα . εγινε το κακό ε? αντε μα μάσεις τους κολιτους σου τους βρετανοαμερικανους που γέμισαν τους ισλαμιστές του κόσμου με πυρινικά . να δω βλαμένε τι θα έκανες αν κάποιος με τα δικά σου πιστεύω αποφασιζε ότι το παιδί σου δεν είναι άξιο να ζει επιδή δεν εχει γαλάζια ματάκια .
    όσο για την ψωροκόσταινα μας φιλοξενεί 2000 χρόνια. αν δεν γουστάρεις το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία . ξέρεις τι κατάρα είναι να σκέφτεσαι ελλήνικά φασιστάκο ? κάποιος σε καταράστηκε γιαυτο

    ReplyDelete
  5. Ανώνυμος 11 Απρίλιος 2009 8:26 μμ,

    προφανώς δεν διάβασες το άρθρο για τα πυρηνικά και κανένα από τα σχόλια επί του θέματος. Είσαι ο ίδιος Ανώνυμος του προηγούμενου άρθρου?

    Για τα σχόλια περί Αυνάν, το παρακάτω είναι σημαντικό για σένα...

    Ήταν ένας Ιταλός και ένας Έλληνας, τσακώνονται για τα κατωρθώματα των πολιτισμών τους:
    Έλ - εμείς φτιάξαμε την Ακρόπολη
    Ιτ - εμείς φτιάξαμε το Κολοσσαίο
    Ελ - εμείς εφεύραμε την Δημοκρατία
    Ιτ - Εμέις είχαμε την Ρωμαϊκή Αυτ.
    Ελ - Εμέις εφεύραμε την Ιατρική
    Ιτ - Εμείς καταγράψαμε το ηλιακό μας σύστημα
    Ελ - Εμεις εφεύραμε το σεξ
    Ιτ - και εμείς κάναμε το σεξ στις γυναίκες για πρώτη φορά και τις βγάλλαμε από τις συνήθειες της Λέσβου :) LOL

    Αστειάκια.. χαχα

    ReplyDelete
  6. Αφασια ο..."ελληνας " 2800 ετων...

    Μηπως ειναι ...2801 ...?

    Στα σοβαρα τωρα, αμα θελουν οι Αιγυπτιοι δεν περναει ρουθουνι...

    ReplyDelete
  7. εφτυχως ειρθαν και κατα γαλιλεα μερια μετα τον Αυναν και τα επισοδια στα Σοδομα ....

    ReplyDelete