Tuesday, April 21, 2009

Αγάπες και Τρυφεράδες - Μέικ Λοβ, Νοτ Γουόρ!

Φώτο: Η Dalia Mogahed

CAIRO – Η πρώτη Μουσουλμάνα γυναίκα ορίστηκε σε θέση στην κυβέρνηση Ομπάμα και συναντήθηκε με νομοθέτες την Δευτέρα για να συζητήσουν τον ρόλο της στην συμβουλευτική επιτροπή για την επικοινωνία των διαφόρων πίστεων (interfaith advisor), που η κυβέρνηση ελπίζει να αμβλύνει το διάλογο και την κατανόηση.

Το χαμόγελο της Dalia Mogahed φάνηκε και έκανε λακκάκια κάτω από την Ισλαμική Μαντίλα (hijab), κατά την διάρκεια ομιλίας της προς το προσωπικό της γερουσίας και τους «Σκεπτώμενους Τενεκέδες» (Τhink Τanks - χαχα, μου αρέσει αυτή η μετάφραση) στην συνάντηση που οργανώθηκε από τον Οργανισμό του Μουσουλμανικού Προσωπικού της Εθνοσυνέλευσης για να συζητήσουν την Αμερικανο-Μουσουλμανική κοινή γνώμη.

"Ο σκοπός αυτού του συμβουλίου είναι να αντλήσουμε ιδέες και σοφία των θρησκευτικών οργανισμών και ηγετών που προσπαθούν να λύσουν κοινά προβλήματα μεταξύ τους» είπε η Dalia Mogahed, σύμβουλος του Λευκού Οίκου.

Η Dalia Mogahed είναι γεννημένη στην Αίγυπτο αλλά με Αμερικάνικη υπηκοότητα....
Όλο το άρθρο βρίσκεται στη ιστοσελίδα της Αλ Αραμπίγια.

Να σημειωθεί όμως πως με βάση την σελίδα Weekly Standard η Mogahed διαστρεύλωσε και άλλαξε τα αποτελέσματα μίας έρευνας και έβγαλε πως "οι Μουσουλμάνοι που είναι μετριοπαθής, αυξάνονται".

Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Mogahed είναι μέλος της οργάνωσης "Έργο της Ισλαμο-Αμερικάνικης Συνχώνευσης", η οποία οργάνωση υποστηρίζει και την συνχώνευση με την Μουσουλμανική Αδελφότητα (Mouslim Brotherhood) η οποία με την σειρά της είναι η Μητέρα της Τρομοκρατικής Οργάνωσης Χαμάς και η Mouslim Brotherhood είναι μια τρομοκρατική οργάνωση που λειτουργεί μέσα στην Αίγυπτο ή την Σαουδική Αραβία (δεν θυμάμαι).

Ο Στρατηγικός σκοπός της Mouslim Brotherhood όπως οι ίδιοι το θέτουν: "μία μεγάλη επανάσταση (grand Jihad) για την εξαφάνιση και καταστροφή του Δυτικου Πολιτισμού εκ των έσω και το σαμποτάρισμα του μίζερου σπιτιού του με τα δικά τους χέρια και τα χέρια των πιστών έτσι ώστε να εξαφανιστεί, και ο Θεός της Θρησκείας μας να νικήσει υπεράνω όλων των άλλων θρησκειών."

Όταν μου έλεγαν πως ο Ομπάμα θα προδώσει το Ισραήλ δεν το πίστευα, όπως και πολλοί άλλοι δεν το πιστέψανε. Όλα τα γυρίζει αυτός ο άνθρωπος. Να δούμε που θα φτάσει.

Όπως είπε και ένας από τους Ανώνυμους σχολιαστές μας σε αυτό το μπλογκ «Αρραβώνες έχουμε...»

Ο σχολιαστής Αλχημιστής είπε σε κάποιο σχόλιο σε άλλο άρθρο σε αυτό το μπλογκ ότι δεν θα ήθελε στην Ελλάδα να αρχίσουν να ανοίγουν Τζαμιά.

Θα ήθελα να σας παραθέσω ένα άρθρο από ένα άλλο μπλογκ που διαβάζω συχνά – "Το μπλογκ Του Αθηναίου".

Παρόλο που στο τέλος του άρθρου λέει πως εκκρεμή η κατασκευή του επίσημου Τζαμιού, κάπου αλλού είχα διαβάσει πως είχε πάρει την «ευλογία» των πολιτικών επισήμων. Το άρθρο του ακολουθεί...
-----
"Παράνομα Τζαμιά στην Αθήνα:

Στην Αθήνα υπάρχουν περίπου 50 παράνομα τζαμιά. Η Νομαρχία Αθηνών επέβαλε πρόστιμο 60.000 ευρώ στον Έλληνα ιδιοκτήτη ενός από αυτά στην Νέα Ιωνία για αλλαγή χώρου χρήσης.

Είχε μετατρέψει μια αποθήκη 200 τ.μ. σε τζαμί και την νοίκιαζε σε Πακιστανούς.

Στο Κέντρο της Αθήνας είδα ένα τέτοιο τζαμί σε ημιόροφο παλιού κτιρίου να λειτουργεί Κυριακή πρωϊ.

Αλλάζουν συχνά τους χώρους μου είπε περιπτεράς μόλις γίνονται αντιληπτοί. Οι ιδιοκτήτες προεισπράττουν τα ενοίκια για να μην τους ψάχνουν. Στα συμβόλαια (αν υπάρχουν) αναφέρονται σαν γραφεία.

Το θέμα της κατασκευής επίσημου τζαμιού στην Αθήνα παραμένει σε εκρεμμότητα."
-----

http://israelyesgr.blogspot.com/

3 comments:

  1. Και μονο το οτι φοραει μαντηλα δειχνει τι τσοκαρο του ισλαμοφασισμου ειναι...

    Βρε ουστ...

    ReplyDelete
  2. to iran anavionei to oneiro tis persikis aftokratorias kai tis ygemonias tis sta petrelea ton aravon . fenete oti oi araves mprosta sto delirio tou antiamerikanismou to dexonte

    ReplyDelete
  3. Οι Ιρανοι ειναι ψωραλεοι,ενα κωλοπολεμο με το Ιρακ μονο μπορεσαν να κανουνε...

    Μακαρι οι Αμερ να κανουν πολιτικη απεξαρτησης απο πετρελαιο,να καταληξουν οι Ιρανοι να τρωνε ο ενας τον αλλο...

    ReplyDelete