Friday, April 3, 2009

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Μετάφραση του Ζαν Κοέν

Εδώ είναι η ομιλία του Geert Wilders, Προέδρου του Κόμματος Ελευθερίας στην Ολλανδία στο ξενοδοχείο Four Seasons της Νέας Υόρκης όπου παρουσίασε μία Συμμαχία Πατριωτών και ανακοίνωσε την διοργάνωση της Σύσκεψης για την Αντιμετώπιση της Τζιχάντ στην Ιερουσαλήμ.Η ομιλία του διοργανώθηκε από το Ινστιτούτου Hudson στις 25 Σεπτεμβρίου 2008 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Ήρθα στην Αμερική με μία αποστολή. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στον παλιό κόσμο. Εγκυμονεί ένας μεγάλος κίνδυνος και είναι δύσκολο να είναι κανείς αισιόδοξος. Μπορεί να βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Αυτό δεν αποτελεί μόνο έναν ξεκάθαρο και άμεσο κίνδυνο για την ίδια την Ευρώπη αλλά και για την Αμερική και την ίδια της επιβίωση της Δύσης. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι το τελευταίο προπύργιο του Δυτικού πολιτισμού που θα έρθει αντιμέτωπο με μία ισλαμική Ευρώπη.

Πρώτα θα σας περιγράψω την κατάσταση στην Ευρώπη. Μετά θα σας πω μερικά πράγματα για το Ισλάμ. Και κλείνοντας, θα σας μιλήσω για μία συνάντηση στην Ιερουσαλήμ.

Η Ευρώπη που γνωρίζετε αλλάζει. Κατά πάσα πιθανότητα έχετε δει τα αξιοθέατα. Αλλά σε όλες αυτές τις πόλεις, σε αρκετές περιπτώσεις λίγα μόλις τετράγωνα από τους τουριστικούς προορισμούς, υπάρχει ένας άλλος κόσμος. Πρόκειται για έναν κόσμο μιας παράλληλης κοινωνίας που είναι το αποτέλεσμα της μαζικής μετανάστευσης των Μουσουλμάνων. Σε όλη την Ευρώπη αναδύεται μία νέα πραγματικότητα. Υπάρχουν ολόκληρες γειτονίες που είναι μουσουλμανικές όπου ζουν λίγοι ντόπιοι. Και εάν βρεθούν εκεί μπορεί να το μετανιώσουν. Αυτό ισχύει και για την αστυνομία. Πρόκειται για έναν κόσμο με μαντίλες όπου οι γυναίκες κυκλοφορούν φορώντας ρούχα που μοιάζουν με άμορφες σκηνές σπρώχνοντας καροτσάκι για μωρά μαζί με μία ομάδα παιδιών.

Οι σύζυγοί τους, ή οι αφέντες τους εάν θέλετε, περπατούν τρία βήματα μπροστά τους. Υπάρχουν τζαμιά σε πολλές γωνίες των δρόμων. Τα μαγαζιά φέρουν επιγραφές που εσείς και εγώ δεν μπορούμε να διαβάσουμε. Δύσκολα θα βρείτε κάποια οικονομική δραστηριότητα. Αυτά είναι μουσουλμανικά γκέτο που ελέγχονται από θρησκόληπτους φανατικούς και ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε κάθε πόλη της Ευρώπης. Αποτελούν τον θεμέλιο λίθο για τον έλεγχο όλο και μεγαλύτερων εκτάσεων των εδαφών της Ευρώπης προχωρώντας από δρόμο σε δρόμο, από γειτονιά σε γειτονιά, από πόλη σε πόλη.

Υπάρχουν τώρα χιλιάδες τζαμιά στην Ευρώπη με περισσότερους πιστούς από τις εκκλησίες. Και σε κάθε Ευρωπαϊκή πόλη υπάρχουν σχέδια για την ανέγερση Υπερ – Τεμενών που θα επισκιάζουν όλες τις εκκλησίες στην περιοχή. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Θέλουν να πουν: «Εμείς κυβερνάμε.»

Σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις το εν τέταρτο του πληθυσμού αποτελείται ήδη από Μουσουλμάνους. Απλώς πάρτε το παράδειγμα του Άμστερνταμ, της Μασσαλίας και του Μάλμο στη Σουηδία. Σε πολλές περιπτώσεις η πλειοψηφία του πληθυσμού κάτω από την ηλικία των 18 αποτελείται από Μουσουλμάνους. Το Παρίσι βρίσκεται τώρα περικυκλωμένο από μουσουλμανικές γειτονιές. Το όνομα Μοχάμεντ είναι το πιο γνωστό για τα αγόρια σε πολλές πόλεις. Σε κάποια δημοτικά σχολεία στο Άμστερνταμ δεν γίνεται καμία αναφορά στις φάρμες διότι τότε θα έπρεπε να αναφερθούν στα γουρούνια και κάτι τέτοιο θα ήταν προσβλητικό για τους Μουσουλμάνους. Πολλά δημόσια σχολεία σερβίρουν μόνο φαγητό χαλάλ σε όλους τους μαθητές. Στο Άμστερνταμ, που κάποτε ήταν μία πόλη ανοχής, οι ομοφυλόφιλοι ξυλοκοπούνται σχεδόν αποκλειστικά από Μουσουλμάνους. Η μη Μουσουλμάνες γυναίκες συχνά ακούν να τις αποκαλούν «πουτάνες.» Οι δορυφορικές κεραίες δεν στρέφονται προς την κατεύθυνση των τοπικών τηλεοπτικών καναλιών αλλά κάνουν λήψεις από τις χώρες προέλευσης των Μουσουλμάνων.

Στην Γαλλία έχουν εισηγηθεί στους καθηγητές να αποφεύγουν να διδάσκουν τα έργα συγγραφέων που θεωρούνται προσβλητικά για τους Μουσουλμάνους όπως είναι ο Βολτέρος και ο Diderot. Το ίδιο ισχύει όλο και περισσότερο για τον Δαρβίνο. Δεν μπορεί πλέον να διδαχθεί η ιστορία του Ολοκαυτώματος λόγω της ευαισθησίας των Μουσουλμάνων. Στην Αγγλία τα δικαστήρια Σαρία αποτελούν τώρα επίσημα ένα μέρος του Βρετανικού νομικού συστήματος. Πολλές γειτονιές της Γαλλίας αποτελούν απαγορευμένη ζώνη για γυναίκες χωρίς μαντίλα. Την περασμένη εβδομάδα ένας άνδρας σχεδόν πέθανε όταν ξυλοκοπήθηκε από Μουσουλμάνους στις Βρυξέλλες, επειδή έπινε κατά την διάρκεια του Ραμαζανιού. Οι Εβραίοι εγκαταλείπουν την Γαλλία σε αριθμούς ρεκόρ έπειτα από το χειρότερο κύμα αντισημιτισμού από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα ακούγονται συχνά τα γαλλικά στους δρόμους του Τελ Αβίβ και της Νετάνια στο Ισραήλ. Θα μπορούσα να συνεχίσω επ’ αόριστον με αυτές τις ιστορίες. Είναι ιστορίες ισλαμοποίησης.

Συνολικά, 54 εκατομμύρια Μουσουλμάνοι ζουν τώρα στην Ευρώπη. Το Πανεπιστήμιο του Σαν Ντιέγκο υπολόγισε ότι σε μόλις 12 χρόνια θα αριθμός των Μουσουλμάνων θα ανέρθει στο τρομακτικό ποσοστό του 25% του πληθυσμού στην Ευρώπη. Ο Μπερνάρντ Λιούις έχει προβλέψει ότι οι Μουσουλμάνοι θα αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού μέχρι το τέλος του αιώνα.

Αυτά είναι μόνο νούμερα. Και τα νούμερα αυτά δεν θα εγκυμονούσαν κινδύνους εάν οι Μουσουλμάνοι μετανάστες είχαν επιδείξει μία μεγάλη επιθυμία να ενσωματωθούν. Αλλά υπάρχουν λίγες ενδείξεις ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει. Το Κέντρο Ερευνών Pew αναφέρει ότι οι μισοί Γάλλοι Μουσουλμάνοι θεωρούν την πίστη τους στο Ισλάμ σημαντικότερη από την αφοσίωσή τους στη Γαλλία. Το εν τρίτο των Γάλλων Μουσουλμάνων δεν αντιτίθεται στις επιθέσεις αυτοκτονίας. Το Βρετανικό Κέντρο για την Κοινωνική Συνοχή αναφέρει ότι το εν τρίτο των Βρετανών Μουσουλμάνων υποστηρίζει την δημιουργία ενός παγκοσμίου χαλιφάτου. Οι Μουσουλμάνοι απαιτούν αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «σεβασμό.» Και έτσι τους επιδεικνύουμε εμείς στον σεβασμό. Θεσπίζουμε επίσημες μουσουλμανικές κρατικές γιορτές.

Ο Χριστιανο – Δημοκράτης Γενικός Εισαγγελέας στην Ολλανδία είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί την Σαρία εάν υπάρχει πλειοψηφία Μουσουλμάνων. Υπάρχουν μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου που έχουν διαβατήρια από το Μαρόκο και την Τουρκία.

Οι απαιτήσεις των Μουσουλμάνων υποστηρίζονται και από παράνομη συμπεριφορά ξεκινώντας από μικρά αδικήματα και τυχαία ξεσπάσματα βίας- για παράδειγμα εναντίον οδηγών ασθενοφόρων και λεωφορείων, φτάνοντας μέχρι την πρόκληση ταραχών μικρής κλίμακας. Στο Παρίσι η εξέγερση έχει γίνει στις γειτονιές των ανθρώπων χαμηλού εισοδήματος, τα banlieus. Εγώ αποκαλώ τους δράστες «εποίκους.» Διότι αυτό είναι. Δεν έρχονται για να ενσωματωθούν στις δικές μας κοινωνίες. Έρχονται για να ενσωματώσουν τις δικές μας κοινωνίες στο δικό τους Νταρ αλ Ισλάμ. Επομένως είναι έποικοι.

Πολλή από την βία στην οποία αναφέρθηκα κατευθύνεται εναντίον μη Μουσουλμάνων, εξαναγκάζοντας πολλούς από τους ντόπιους να εγκαταλείψουν τις γειτονιές τους, τις πόλεις τους, τις χώρες τους. Επιπλέον, οι Μουσουλμάνοι έχουν σήμερα καθοριστική ψήφο στις εκλογές και δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι η σημασία του Μωάμεθ, του Προφήτη. Η συμπεριφορά του αποτελεί παράδειγμα για όλους τους Μουσουλμάνους και δεν μπορεί να επικριθεί. Τώρα, εάν ο Μωάμεθ ήταν ένας άνθρωπος της ειρήνης δηλαδή ένας συνδυασμός του Γκάντι και της Μητέρας Τερέζας, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Αλλά ο Μωάμεθ ήταν ένας πολέμαρχος, ένας σφαγέας, ένας παιδόφιλος, με πολλούς γάμους. Ταυτόχρονα η ισλαμική παράδοση μας διηγείται πως πολέμησε σε μάχες, πως δολοφόνησε τους εχθρούς του, πως εκτέλεσε ακόμα και αιχμαλώτους πολέμου. Ο ίδιος ο Μωάμεθ έσφαξε την εβραϊκή φυλή Banu Qurayza. Εάν είναι καλό για το Ισλάμ, είναι καλό. Εάν είναι κακό για το Ισλάμ, είναι κακό.

Και να μην σας ξεγελάσει κανείς με τα περί θρησκείας του Ισλάμ. Βεβαίως έχει έναν Θεό και μία ζωή μετά θάνατον και 72 παρθένες. Αλλά το Ισλάμ είναι ουσιαστικά μία πολιτική ιδεολογία. Είναι ένα σύστημα που καθιερώνει λεπτομερείς κανόνες για την κοινωνία και τη ζωή κάθε ανθρώπου. Το Ισλάμ θέλει να υπαγορεύει κάθε πτυχή της ζωής. Το Ισλάμ σημαίνει «υποταγή.» Το Ισλάμ δεν συμβιβάζεται με την ελευθερία και την δημοκρατία διότι επιδίωξή του είναι η Σαρία. Εάν θέλετε να συγκρίνετε το Ισλάμ με κάτι, να το συγκρίνετε με τον κομμουνισμό, ή τον εθνικό-σοσιαλισμό, διότι είναι όλα ιδεολογίες ολοκληρωτισμού.

Τώρα ξέρετε γιατί ο Γουίνστον Τσώρτσιλ είχε χαρακτηρίσει τα Ισλάμ ως «την πιο οπισθοδρομική δύναμη στον κόσμο» και γιατί συνέκρινε το Μάϊν Κάμπφ με το Κοράνι. Η κοινή γνώμη έχει αποδεχθεί ολοκληρωτικά την παλαιστινιακή αφήγηση των πραγμάτων και θεωρεί το Ισραήλ την επιτιθέμενη πλευρά. Έχω ζήσει σε αυτή την χώρα και την έχω επισκεφθεί δεκάδες φορές. Υποστηρίζω το Ισραήλ. Πρώτον διότι είναι η πατρίδα των Εβραίων έπειτα από δύο χιλιάδες χρόνια εξορίας μέχρι το Άουσβιτς. Δεύτερον, επειδή είναι μία δημοκρατία και τρίτον, επειδή αποτελεί την πρώτη γραμμή της άμυνάς μας.

Αυτή η μικροσκοπική χώρα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Τζιχάντ, εμποδίζοντας την προέλαση του Ισλάμ. Το Ισραήλ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στην αντιμετώπιση της Τζιχάντ, όπως το Κασμίρ, το Κόσοβο, οι Φιλιππίνες, η Νότια Ταϊλάνδη, το Νταρφούρ στο Σουδάν, ο Λίβανος, και το ‘Ατσε στην Ινδονησία. Το Ισραήλ απλώς εμποδίζει τον δρόμο όπως έκανε και το Δυτικό Βερολίνο κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Ο πόλεμος εναντίον του Ισραήλ δεν είναι μόνο ένας πόλεμος εναντίον του Ισραήλ. Είναι ένας πόλεμος εναντίον της Δύσης Το Ισραήλ απλώς δέχεται τα κτυπήματα που προορίζονται για όλους μας. Εάν δεν υπήρχε το Ισραήλ ο Ισλαμικός ιμπεριαλισμός απλώς θα είχε βρει άλλο τρόπο να διοχετεύσει την ενέργεια του και την επιθυμία του να κατακτήσει. Χάρις στους Ισραηλινούς γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στον Στρατό και παραμένουν άγρυπνοι τη νύχτα, οι γονείς στην Ευρώπη μπορούν να κοιμούνται ήσυχα και να ονειρεύονται χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που ελλοχεύει.

Πολλοί στην Ευρώπη έχουν ταχθεί υπέρ της εγκατάλειψης του Ισραήλ για να απαλειφθούν τα παράπονα της μουσουλμανικής μειονότητας. Εάν όμως Θεός φυλάξοι, έπεφτε το Ισραήλ, αυτό δεν θα έφερνε καμία ησυχία στη Δύση. Οι μουσουλμανικές μειονότητες δεν θα άλλαζαν ξαφνικά την συμπεριφορά τους και δεν θα αποδέχονταν τις δικές μας αξίες. Αντίθετα, το τέλος του Ισραήλ θα έδινε μία τρομακτική ενθάρρυνση στις δυνάμεις του Ισλάμ. Θα θεωρούσαν δικαίως την πτώση του Ισραήλ απόδειξη ότι η Δύση είναι αδύναμη και καταδικασμένη. Το τέλος του Ισραήλ δεν θα σηματοδοτούσε και το τέλος των προβλημάτων μας με το Ισλάμ αλλά μόνο την αρχή. Θα ήταν η απαρχή της τελικής αναμέτρησης για την παγκόσμια κυριαρχία. Εάν μπορούν να πάρουν το Ισραήλ μπορούν να πάρουν τα πάντα. Οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι σπεύδουν από μόνοι τους να χαρακτηρίσουν όλους τους επικριτές της ισλαμοποίησης ¨ακροδεξιούς» ή «ρατσιστές.» Στη χώρα μου, την Ολλανδία, το 60% του πληθυσμού θεωρεί τώρα την μαζική μετανάστευση των Μουσουλμάνων το μεγαλύτερο πολιτικό λάθος από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως υπάρχει ένας κίνδυνος μεγαλύτερος από τον κίνδυνο των τρομοκρατικών επιθέσεων, δηλαδή το σενάριο να γίνει η Αμερική το τελευταίο προπύργιο. Τα φώτα μπορεί να σβήσουν στην Ευρώπη πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι νομίζετε. Μία Ισλαμική Ευρώπη σημαίνει μία Ευρώπη χωρίς ελευθερία και δημοκρατία, μία οικονομική καταστροφή, έναν εφιάλτη σε ότι αφορά την διανόηση, και μία απώλεια στρατιωτικής ισχύος για την Αμερική καθώς οι σύμμαχοί της θα μετατραπούν σε εχθρούς, εχθρούς με ατομικές βόμβες. Με μία Ισλαμική Ευρώπη, μόνο η Αμερική θα μπορούσε να διατηρήσει την ιστορική κληρονομιά της Ρώμης, της Αθήνας και της Ιερουσαλήμ.

Αγαπητοί φίλοι, η ελευθερία είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Η δική μου γενιά ποτέ δεν χρειάστηκε να πολεμήσει γι’ αυτή την ελευθερία, μας δόθηκε σε ασημένιο πιάτο από ανθρώπους που θυσιάστηκαν γι’ αυτήν με τη ζωή τους. Σε όλη την Ευρώπη τα αμερικανικά νεκροταφεία μας φέρνουν στην μνήμη τους νεαρούς άνδρες που δεν γύρισαν ποτέ στα σπίτια τους και εμείς τιμούμε την μνήμη τους. Η ελευθερία αυτή δεν ανήκει στην δική μου γενιά. Εμείς είμαστε απλώς οι προστάτες της. Μπορούμε μόνο να την παραδώσουμε στα παιδία της Ευρώπης στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν όταν δόθηκε σε μας. Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με μουλάδες και ιμάμηδες. Οι μελλοντικές γενιές δεν θα μας συγχωρήσουν ποτέ. Δεν μπορούμε να χαραμίσουμε την ελευθερία μας. Απλώς δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε κάτι τέτοιο.

http://israelyesgr.blogspot.com

2 comments:

  1. Με εξαιρεση τα περι αρχαιας Αθηνας & Ρωμης,το αρθρο ειναι αριστο...

    Οι ισλαμοφασιστες ειναι ωρολογιακη βομβα.
    Χρειαζεται η κατασκευη ενος μηχανισμου διωγμου τους απο την Ευρωπη.

    ReplyDelete
  2. Είναι πράγματι καταπληκτική ομιλία.

    Στην Ελλάδα δεν πολυφένονται αυτά που λέει ο Wilders γιατί δεν έχουμε τα νούμερα των Μουσουλμάνων που υπάρχουν στις άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

    Όταν σπούδαζα στο Λονδίνο μου έλεγε ένας Μουσουλμάνος συμφητητής που ήταν αρκετά φανατικός, πως ο σκοπός των Μουσουλμάνων ήταν να κυριαρχήσουν το κόσμο, και πως η Ευρώπη σε 10 με 20 χρόνια θα είναι Μουσουλμανική!!

    Εχουν περάσει 15 χρόνια από το 1994 που αποφήτησα και που μου είχε πει αυτό το πράγμα!!

    Ξεχάστε τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό, είναι ανύπαρκτος (εκτός και αν τα McDonalds μας επιτεθούν). Ο επικίνδυνος ιμπεριαλισμός είναι ο Ισλαμικός!

    ReplyDelete